חידת סיטואציה

raz248

New member
אני רוצה לשאול....

מכונה המכונה פועלת? (בזמן שהאיש מת) המכונה פעלה לפני כן? המכונה ריקה ממסטיקים? שק האם השק היה מלא? האם השק עכשיו קרוע? האם האיש עכשיו (כמת) אוחז בשק? כללי האם מעורב איש נוסף? האם האיש הוא איש תחזוקה של המכונה? האם השקלים רלוונטים לסיפור? אם כן: האם הם יועדו למכונה? האם הבגדים נקרעו מהמכונה? נראה לי שזה מספיק..... לא?

תשובות

מכונה המכונה פועלת? (בזמן שהאיש מת) כן המכונה פעלה לפני כן? כן המכונה ריקה ממסטיקים? כן שק האם השק היה מלא?כן האם השק עכשיו קרוע? לא האם האיש עכשיו (כמת) אוחז בשק? לא כללי האם מעורב איש נוסף?כן האם האיש הוא איש תחזוקה של המכונה?לא האם השקלים רלוונטים לסיפור?כן אם כן: האם הם יועדו למכונה?כן האם הבגדים נקרעו מהמכונה?לא נראה לי שזה מספיק..... לא?לא

53925392

New member
תשובה

הוא היה עני שרצה לשדוד את כל הכסף שבמכונה. האיש שבר את המכונה לקח כמה שקלים, אבל אז האזעקה עבדה ובא שוטר וירה בו.

גיאל

New member
ניסיון

הוא ניסה לשדוד משהו? הוא בנה על זה שישהיה מסטיק במכונה לצורך השוד? לצורך בריחה? הוא הכניס משהו למכונה בעבר, וציפה למצוא אותו עכשיו, אבל מישהו כבל הוציא את שזה?

souhami

New member
כמה שאלות

יש מסטיקים על הרצפה? המכונה שבורה? לכל מכונת מסטיקים יש את הזכוכית... האם היא שבורה? האיש מת מאיבוד דם? אם כן:האם זה בגלל זכוכיות?

למעלה