חידת סטט'

rapgamer4ever

New member
חידת סטט'

מי אני?

שחקן א': 18 נקודות, 3.8 ריבאונדים, 4.4 אסיסטים, 0.7 חטיפות, 0.3 חסימות, 2.3 איבודים.
47% מהשדה, 21% משלוש, 87% מהעונשין.

שחקן ב': 18.6 נקודות, 4.5 ריבאונדים, 3.9 אסיסטים, 1.5 חטיפות, 0.7 חסימות, 2.2 איבודים.
43% מהשדה, 31% משלוש, 79% מהעונשין.

שחקן ג': 18.7 נקודות, 6.3 ריבאונדים, 2.8 אסיסטים, 1.5 חטיפות, 0.9 חסימות, 2.5 איבודים.
45% מהשדה, 37% משלוש, 85% מהעונשין.

זו חידה קשה בין 3 שחקנים עם סטט' מאוד דומה, בואו נראה מי ינחש נכונה.

rapgamer4ever

New member
רמז #1 למי שמעוניין

שלושת השחקנים משחקים בקבוצות מפסידות.

תתחילו משם אחד או שניים, לא חייבים לנחש את כל השלושה כדי לענות.

rapgamer4ever

New member
יפה מאוד, שאלת המשך-

האם התרומה של וויד העונה שונה בהרבה מזו של רוז או רודי גיי?

Ring Bearer

New member
היא לא גדולה יותר, אם לזה אתה מכוון

היא בהחלט שונה, כיוון שוויד הגיע לבולס על תקן אלוף, HOF ושחקן ותיק שילמד את הבולס מהי מנהיגות, ויצא שעשה בדיוק להפך. אבל יש דמיון גם בין שלוש הקבוצות, שהן כנראה המאכזבות ביותר השנה. וכמו שאתה זוכר, אני גם חושב שהן דומות בכך שיש להן סופרסטאר שמוערך יתר על המידה (גם בעיני עצמו). העניין הוא שלגבי הניקס והקינגס, איפשהו כולם כבר ידעו שהן יכשלו פעם נוספת. לגבי הבולס זה מפתיע.

rapgamer4ever

New member
בעיני שיקאגו לא מאכזבת

היא נמצאת איפה שציפיתי. במיוחד אחרי הטרייד על גיבסון ומקרדמוט.

אני גם חושב שהעונה של וויד לא טובה יותר, ובכל זאת ההתייחסות אליו שונה לגמרי מאשר לשני החבר'ה האחרים. יש לזה סיבה- הוא HOF, הוא שיחק טוב מהם בשנים קודמות. אבל מכיוון שרוז וגיי הם שתיים מהדוגמאות הקלאסיות לווליום סקוררים שלא תורמים הרבה באספקטים אחרים, והפרופיל של וויד העונה כמעט זהה לשלהם (האחוזים אפילו נמוכים יותר)- לדעתי זו ביקורת שצריך להפנות כלפיו ואני לא רואה את זה קורה.

Madridista521

New member
לא מסכים בכלל

יש סיבה שאתה לא רואה את הביקורת הזאת מופנה כלפי ווייד והיא שהשחקנים האלו במקום שונה לגמרי בקריירה ולכן הציפיות שונות בהתאם.
&nbsp
גיי שחקן טוב מאוד אבל בעונה-2 הוא טיפה פחות טוב מבעבר, הקבוצה שלו רקובה והוא לא מוביל אותה לכלום וזה מוביל לעיקר הטענות כלפיו. בגדול הוא שומר על יכולת לא רעה בכלל וזאת העונה ה11 שלו בליגה (שיחק 753 משחקים בקריירה).
&nbsp
רוז רק בן 28, גיל שבו הוא אמור להיות בשיא אבל הוא לא מביא יותר מדי, קולע מחוץ לקשת באחוזים הנמוכים בקריירה ונכון שהוא עבר המון פציעות אבל הציפיה היא שהוא יחזור ליכולת מסוימת ויתן מעצמו קצת יותר (רוז שיחק רק 470 משחקים בקריירה, עונה 9 בליגה)
&nbsp
ווייד בן 35, בעונה ה14 (!!) שלו בליגה, עם 912 משחקים מאחוריו, פציעות לא מעטות ועדיין הוא מציג יכולת שבגיל הזאת היא ממש לא מובנת מאליה ומעוררת הערכה. בגלל זה ווייד לא מקבל ביקורת כמו האחרים.
&nbsp
אז נכון שהוא פחות או יותר עושה את אותם הממוצעים, אבל יש הרבה יותר מאחוריו, יש לו הרבה יותר דקות בליגה והרבה פציעות שהוא עבר ולכן ההתייחסות אליו היא שונה.

billc

New member
צריך להסתכל גם על מה שמסביב,

גיי עזב את ממפיס כשהוא אחד הכוכבים של הקבוצה, הם נהיו הרבה יותר טובים בלעדיו

גיי עזב את טורנטו, והם טסו למעלה ביכולת

חיצונית גיי נראה אתלטי, נראה שחקן שיכול לחדור לסל לקלוע מבחוץ
על הנייר נראה מעולה, אבל במבחן התוצאה הקבוצות בהם שיחק לא היו טובים, צריך באיזה שלב אנשים להסתכל מעבר לסטט

הבעיה או הטענה נגד רוז שהוא יכול להיות גדול במשחק אחד, ולהיות גרוע במשחק אחר, ואני מדבר יותר על הימים האלה

וייד שחקן מעולה, אול אוף פיימר עתידי ובצדק, בעונות האחרונות הבריאות לא משהו ולכן האכזבה

אני לא הייתי שם את גיי ואת וייד באותה משפט רק בגלל שיש להם סטט דומה
אין שום דבר דומה בניהם

rapgamer4ever

New member
אבל הביקורת לא מופנית כלפי קריירה שלמה אלא כלפי עונה בודדת

אני לא טוען שום דבר לגבי הקריירה של וויד, אלא מתייחס רק לנקודת הזמן הזאת וטוען שהוא ווליום סקורר ולא עדיף בהרבה על רוז או גיי. לתחושתי הדעה הכללית מנוגדת לכך ואני לא חושב שהיכולת של וויד לפני 5 או 10 שנים צריכה להיות פרמטר בהשוואה הזאת.

Cade Foster

New member
ווייד

הוא דוגמה לשחקן שמאוד אהבתי פעם ומאז הפך לדוש בלתי נסבל כשהעונה זה מגיע לשיא. המספרים פחות מספרים את הסיפור שלו, אנחנו יודעים הרי שיש לו עוד כמה הילוכי פלייאוף שלרוז אין יותר ולגיי מעולם לא היו. אבל בשיקאגו הוא הפך למנהיג שלילי מאוד.

rapgamer4ever

New member
בפלייאוף האחרון לא עפתי על וויד

היו לו מהלכי קלאץ' גדולים, אין ספק. אבל הנטל המוגבר שהוא נשא גבה מחיר קבוצתי בעיני. הכדור הפסיק לזוז, מיאמי לא שיחקה כדורסל טוב בקלאץ' אלא זה היה מופע היחיד של וויד שגם לא סיפק תוצאות יוצאות דופן (מיאמי הפסידה את רוב המשחקים הצמודים בפלייאוף).

למעלה