חידת משקל מה שוקל יותר קילו חול רטוב או קילו חול יבש
D double M New member 12/11/02 #5 בהחלט יש הבדל.... מאסה=מודדים בקילוגרמים. משקל-מודדים בסולם ניוטון. אם אני לא טועה מאסה היא הכמות, משקל זה קשור לכוח המשיכה. מאסה מודדים במאזניים ומשקל מודדים במכשיר שפועל על קפיץ. אבל אני לא בטוח.
בהחלט יש הבדל.... מאסה=מודדים בקילוגרמים. משקל-מודדים בסולם ניוטון. אם אני לא טועה מאסה היא הכמות, משקל זה קשור לכוח המשיכה. מאסה מודדים במאזניים ומשקל מודדים במכשיר שפועל על קפיץ. אבל אני לא בטוח.
M Meijen Shaggy New member 12/11/02 #8 אמת ../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif המשקל ישתנה אם תטוס לירח, למשל, אבל המסה תישאר קבועה (אלא אם תרזה).
אמת ../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif המשקל ישתנה אם תטוס לירח, למשל, אבל המסה תישאר קבועה (אלא אם תרזה).
T Taltl New member 13/11/02 #9 יש הבדל... משקל = כח המשיכה שכדור הארץ מפעיל עליך (נמדד בניוטון כמו כל כוח אחר) מסה = נמדד בגרמים ונשאר קבוע תמיד. 5 יחידות פיזיקה 98, תודה תודה
יש הבדל... משקל = כח המשיכה שכדור הארץ מפעיל עליך (נמדד בניוטון כמו כל כוח אחר) מסה = נמדד בגרמים ונשאר קבוע תמיד. 5 יחידות פיזיקה 98, תודה תודה
ל ללא שם™ New member 13/11/02 #11 ../images/Emo26.gif כמי שקיבל כזה ציון מפוצץ בפיזיקה, הייתי מצפה להגדרה מדויקת יותר
ל ללא שם™ New member 13/11/02 #14 ../images/Emo26.gif אין דבר כזה "עזבו אותכם" אי אפשר לקבל 98 בלי לדעת כל פסיק ופסיק, כי דופקים פה ושם שאלות מגעילות, ולפעמים גם מבקשים להגדיר דברים. מה אתה עושה אז חוץ מזה, סלח לי, אבל אני לא מאמינה שזה הציון שהוצאת ~~
../images/Emo26.gif אין דבר כזה "עזבו אותכם" אי אפשר לקבל 98 בלי לדעת כל פסיק ופסיק, כי דופקים פה ושם שאלות מגעילות, ולפעמים גם מבקשים להגדיר דברים. מה אתה עושה אז חוץ מזה, סלח לי, אבל אני לא מאמינה שזה הציון שהוצאת ~~