חידת מקום

razgoren

New member
נראה כמו מורדות החרמון

באופק מחצבות כפר גלעדי

רז

Bikei1

New member
צודק

צולם מציר 5 - אבל בניגוד לפעמים קודמות הפעם טיפסתי אותו.
אגב הטיפוס התחיל במושב בית הלל, במקור היה בכלל אמור להתחיל מדפנה.
אבל ב 06:00 גליתי שהונטיל בצמיג הקדמי נשבר ומהרתי למושב בית הלל שם יש מרכז אופניים (שירותי תיקון והשכרה).
ב 06:10 בבוקר המקום עוד היה סגור, אבל עגלה ועליה שני טלפונים של המקום עמדה בחוץ.
עם קצת חוצפה והרבה נחישות חייגתי והערתי את איתן שלמרבי מזלי תכנן לקום באותו הזמן לרכיבה קצרה לפני שהוא פותח את העסק.
בזמן שאני הכנתי לאיתן קפה ולי תה, איתן החליף ונטיל, שם חומר ומילא אויר בצמיג. בדיקת תוכניות רכיבה של שנינו העלתה שאנחנו מתחילים לרכב באותה הנקודה וכך יצא שלדרך יצאנו ביחד ברכיבה מבית הלל דרך הישובים ופינות החמד.
את העליה ממש התחלנו מגבעת האם ובפיצול עם האדום אני המשכתי לטפס את הרמה ואחכ לחרמון ואיתן חזר דרך נבי יהודה על מנת להספיק לפתוח את החנות.
עכשיו כבר ברור לכם שכל פוסט הזה היה קודם כל בשביל לשבח את איתן מבית הלל ממרכז האופניים ולהודות לו על העזרה.
כאמור בנווה אטיב חברתי לציר 5 שעבר לאחרונה הידוק של הצבא בשביל תנועת הצבא ונכון להיום הוא הרבה יותר נוח לטיפוס ויחד עם זאת היו שם שתי הורדות רגל והחזרת דופק כמה פעמים.
במהלך הטיפוס במטעים של מסעדה נתקלתי בשתי להקות גדולות של חזירי בר שלצערי נורא ניבהלו ממני ולא אפשרו לי להסתכל בהם קצת. באותו האזור נישמעו גם יריות ויכולתי רק לנחש שהחזירים הם הקורבן של הציידים. ענין היריות וביוב שזורם ידווח במסגרת החדשה של מתנדבי קק"ל על אופניים אותה התחלנו ביום שישי האחרון כפיילוט.

אומנם לא סינגלים הפעם, אבל היה נהדר.

IlanBeer

New member
ומה עשית אחר הצהריים?

לפי התיאור שלך טיפוס מבית הלל לחרמון בשטח זה טיול בוקר קליל. באיזה אוקטן את משתמשת?

תוכלי לצרף מסלול?

Bikei1

New member
אם אנדומנדו עוזר, שלח לי אימייל שלך ואשלח לך

למעלה