חידת מה הקשר

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך
הם כתבו שהם תקשרו עם חוצנים/מימדים גבוהים?

יש עדויות על כך? כי כתבת שכך היה

חני 61

New member
הם לא כתבו

כל המדענים מגלי התגליות והממצאים למניהם .. האמנים הצירים הסופרים המוזקאים המוכשרים וכו .. כולם מקבלים השערה מלמעלה הם מתקשרים גם מבלי שהם מודעים לכך עם עולמות עליונים משם הם מקבלים את היצירות שלהם ...

IBP1

New member
האמת שחשבתי על ילדי אינדיגו

בעת העלאת החידה בפורום. היש סיכוי שהם היו בחזקת "ילדי האינדיגו של המאה הקודמת ? האם יתכן והם סוג של שליחים ? שלידתם והתסמונת בה לקו היו תכנון של יד הגורל?

חני 61

New member
כן הם היו סוג של שליחים

הם נשלחו לפלנטה כדי לקדם את הפלנטה בהמצאות וגילוים .. לקדם את האנשים ..ולתרום בדרכם המיוחדת ... אין מיקריות .. לידתם תוכננה על ידם והתסמונת גם תוכננה מראש .. ילדי האינדיגו באו בשנות השמונים .. הם היו מיוחדים ושונים בדרכם המיוחדת .ותרמו רבות לאנושות ..

את הגשר בין דור האדמה

לאנרגיית העידן החדש, הם עמדו בכל הלעג והזלזול ובכל זאת הביאו את מודעות הרוחניות והמיסטיקה לתודעה עד שהחלו לקבל זאת השאר וזה הפך להיות לשיח ציבורי נהוג, הם המתווכים, אני חושבת שעבודתם הייתה הכי קשה
כי הם התחילו מכלום, מחומות, בורות ומהתנגדות מאוד חזקה

ילדי הבורקס? בוא נראה...

הגשר בין הפה לקיבה? הגשר בין העממי לתיכון? הגשר בין זאב רווח לסרטים? הגשר בין הפלטה לשיניים? הגשר בין דור האדמה לדור המחאה?

חני 61

New member
שאלו מה המאפין את קבוצת האנשים ?

אלברט אנשטיין איזק ניוטון בטהובן מוצארט טסלה המשותף לכולם שהם היו =שליחים הם תרמו כל אחד בתחומו והיו מחוברים לממדים גבוהים משם שאבו את היצירות שלהם גם מבלי שהיו מודעים לכך .. .הם לא היו ילדי האינדיגו הם היו שונים מיוחדים ותרמו לאנושות רבות .. עם זה בתחום המדעים פיזיקה מלחנים גדולים וכו .. טסלה היה פיזקאי ממציא גדול של גלי הרדיו המציא את הגנרטור ואת המכונה שמיצרת רעידת אדמה בצורה מלאכותית ..

אהבתי חני ואני מוסיפה

שהם כנראה היו בגלגול השלישי שלהם שזה הגלגול בו הכשרון מתבטא בעוצמה...

חני 61

New member
ילדי האינדיגו ילדי הקרסטל ילדי הקשת

ילדי האינדיגו פרצו בשנות ה80 הם שוברי המסגרות לא אוהבים סמכות בכלל ילדים עם תדר גבוה אנרגטים ורגישים נקראים כך על ההילה שלהם שהיא בצבע כחול סגול =אינדיגו חלקם סובלים מבעיות קשב וריכוז הגעו כדי לשנות את המערכת הפוליטית והחינוכית למען עולם טוב יותר ילדים עם יכולת תקשור ואינטואיציה .טלפתים יש בהם יושר וכנות יצרתים ויש להם נטיה לקחת סיכונים בעלי נשמה בוגרת .הם המארגנים את ההפגנות שראנו לאחרונה ילדי הקרסטל = ההילה שלהם קרסטלית בהירה הגיעו בשנות ה 2000 נשמות שהתנדבו לרדת מתוך חמלה ורצון להביא לשינוי גישה חדשה בכל תחומי החיים ובתחום החינוך במיוחד ילדים אינטלגנטים וכישרונים אי אפשר לעבוד עליהם שונאי מרות רגישים וזקוקים לחום ואהבה הקשבה וסובלנות כלפיהם התדר שלהם שלום ואהבה . ילדי קשת = הגיעו משנות ה 2006 טלפתים יצרתים ורגישים במיוחד אוהבים סולחים ופתוחים מאוד מאפינים את העידן החדש נשמות אונברסאליות ההילה שלהם מורכבת מכל צבעי הקשת ....

חנוש... את ראית את זה? קיבלת את זה בתקשור?

או שאת פשוט מדקלמת את מה שמישהו אחר אמר? וכן זכורה לי התקופה של ילד מופרע הדביקו לו כינוי של אינדיגו, קריסטל, קוקה קולה או בורקס! לגבי כמה יוצאים מהכלל, תמיד היו, יש, ויהיו כאלה, אך הם בודדים מתוך שבעה מליארד + בני האדם הממלאים את הפלנטה.

חני 61

New member
אפרים

לא קבלתי את זה בתקשור אתה יודע זאת ..
מובן שלא כולם כאלה ..יש ויש בניהם ומי שנולד בשנות ה80 זה לא אומר שיהיה ילד האידינגו יש להם מאפינים שמאפינים אותם ספיציפית ראנו זאת שהם פורצי המסגרות .. המחאות שנעשו לאחרונה שוברי המסגרות .. שזה לא אפיין בתקופות עברו וכו .

האם זה משנה אפריים?

מהיכן הגיע הידע? כל ידע ומסר מגיע בצורה הנכונה לאותו אדם, יש מסרים המגיעים באמצעות ספרים או סדנאות שמלמדים בדיוק את מה שהאדם צריך, אסור לפסול מידע רק כי הגיע בצורה שונה מכפי שאנו רגילים, זה מזכיר לי את הבדיחה אלוהים יבוא לעזרתי פעם אחת היה איש אחד מאמין גדול באלוהים, חסיד שמקפיד על קלה כחמורה. יום אחד ירדו גשמים עזים באותו מקום ושיטפון גדול נוצר. עלה האיש על גג ביתו וציפה לכך שמשהו יקרה. המים עלו ועלו עד שגובה המים הגיע עד למותניו של החסיד. ואז הגיעה למקום סירה והאנשים שעל הסירה צעקו לחסיד: "באנו לעזור לך. עלה מייד על הסירה"! החסיד אינו עולה על הסירה ואומר להם: "אלוהים יבוא לעזרתי". המים ממשיכים לעלות ומגיעים לו עד החזה. ואז מגיעה למקום ספינת הצלה והאנשים שעל הספינה קוראים לעברו: "באנו להציל אותך. עלה מהר על הספינה!". שוב החסיד אינו זז והוא ואומר בביטחון גדול: "אלוהים יבוא לעזרתי". השיטפון מתגבר והמים מגיעים לחסיד עד הראש. ואז מופיע באוויר מסוק. מן המסוק מורידים לו חבל וצועקים: "תפוס את החבל ועלה על המסוק!". האיש אינו זז והוא ואומר: "אלוהים יבוא לעזרתי". המים ממשיכים לעלות והאיש מת ומגיע לשמיים. בשמיים הוא פוגש באלוהים ופונה אליו בטרוניה: "אלוהים, אני חסיד וצדיק. אני בטחתי בך. למה לא באת לעזרתי?". עונה לו אלוהים: "אני לא עזרתי?! שלחתי אליך סירה, ספינת הצלה ואפילו מסוק. אז למה לא עלית עליהם?" בעיני ספר, קורס, אדם, תקשור הכל נובע מאותו מקור שתפקידו להעביר לנו את הידע. לצורך המשך תפקידנו אחרת נהיה כאותו אחד טובע שלא מקבל שום הצלה אם היא לא באה כפי שהוא חושב שהיא צריכה לבוא...

למעלה