חידת מה הקשר

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
אל תאיים !!!

או שאשסע בך את פרויז הבוס של אחמד.....!!!! חחחחח שמע אם לא קראת את שכתבתי ,ציינתי את עניין האיי קיו שלהם שמזכיר לי את מספר הטלפון של שרות התיקונים של בזק ....

susony

New member
מה הקשר?

אחמד ופרויז, שניהם בלתי ניתנים לשיחוד אינטרדיסיפלינרי, מה שאומר שכל הנסיונות הלוזים שלך לאיים עליי נופלים על אוזניים ערילות ומרעילות. ובכל מקרה, מעולם לא בחנתי את ה-IQ של הנכבדים הנ"ל ועד כמה שאני יודע, גם אתה לא בדקת. שאלת שאלה, קיבלת תשובה נכונה, ועם זאת אתה מתווכח על פרשנות שלך לגבי מה שנראה לך אמיתי. דווקאא התשובה שלך אינה מוכחת. אני עדיין מחכה להתנצלות פומבית, בהודעה נפרדת

IBP1

New member
תמתין היא מגיעה בדואר....

כפי שתפוז הבטיחו שאקבל ספר כפרס בדואר.... אגב אתמול הייתי בטקס השבעה של הבן שלי ..... וגיליתי שבאיזה שהיא צורה השפעתי עליו מבלי משים ..... ויש צורך לי לשוחח עם התואר שלך בפיזיקה בפרטי וזה די דחוף....אז שולח לך בפרטי.

בפקשה אנתי תגיד :

אנתי חושפ שיאני עופב ביחינם? אה? אסלי זה הכל עים קסף ! וו אנא לא עובּד בעסמי. אני שוּליייח אית עבדאללה, השולייה שיל לי. וו תגיד : למפה אינתי שוּלייח מסר אישי, אה? האנשים בּןה בפורום לא בני אדמים? לו יוּדעים פּיזיכָּה? אה? מה קתפתה לוּ? מה עננה ליכה?

snoopytush

New member

IBP1

New member
התשובה הנכונה היא תסמונת אספרגר

תסמונת אספרגר משתייכת למה שהמדע מגדיר אחת מתכונות "הקשת האוטיסטית " שלתוכה נכנסים כל מרכיבי הלקות המגדירים מהו אוטיזם . מרבית הסובלים מתסמונת אספרגר ניחנים בגאונות ויכולות שכליות גבוהות מין הרגיל .לכולם בעיות כשל חברתיות . החברה מתיחסת אליהם כאל "חנונים" , "יורמים" ,"פריקים של החברה" .אבל מבחינה של יכולת ריכוז ותפיסה חשיבתית הם מתעלים מעל כל מי שנתפס כביכול חברתית נורמלי .רבים מהם נתפסים ע"י כמלשינים ,עקב חוש הצדק המפותח בהם ויותר נכון מזה שהמוח שלהם מנתבם להגיד בערך את האמת האמיתית בצורה ישירה.(הילד שצעק " המלך הוא עירום " של הנס כריסיאן אנדרסן /בגדי המלך החדשים ,הוא נסיונו של אנדרסן לספר על בעייתו ). לרוב מסיבה כל שהיא הם מתלבשים באופן חריג ושונה בחברה .לפעמים קצת בצורה אקסצנטרית (קחו לדוגמא את ליידי גאגא ) ,מבחינה חיצונית לרוב הם נוטים ללכת שבי אחרי דמויות מתוך סרטים ולהעתיק מהם את התנהגותם החברתית על מנת למלא את "החלל " החסר במחינת אופנה והתנהגות חברתית ,לפעמים הם ינהלו שיחות על אותו נושא בכל פעם שיפגשו ועוד כל מיני כשלים שכאלה ואחרים בנוגע לתרבות הדיבור כגון כניסה בלתי פוסקת לדברי אחרים. המדע טוען שבלעדיהם האנושות עדיין הייתה נעוצה איפה שהוא בעידן הפרי היסטורי כשניסינו להבין איך לעזאזל אפשר לפרוס את חזיר הבר שזה צדנו....מיקרוסופט ואפל וכמובן עוד חברות טוענות שמרבית "המוח" של החברה הוא בעל תסמונת זאת ושמרבית העניין של התכנון והבניה הוא על ידם. הן גם טוענות שאם אתה סובל מתסמונת זו באופן מוכח ,אתה באופן אוטומטי עולה לרשימת העובדים הזמניים ללא כל צורך במבחני ידע כפי שהרגילים צריכים לעבור בעת הקבלה לעבודה . אגב גם עוד חברות וגופים ברעיונות העבודה שלהם מעבירים את המבחן לזיהוי תסמונת זו .אפילו צה"ל ומערכת הביטחון שלנו ! המשך יבוא חברה (ארון הקודש הוירטואלי של ספרי הקבלה עלה לאוויר שוב) ....

snoopytush

New member
וואי לא ידעתי את זה על בגדי המלך החדשים

האמת שיצא לי להכיר אינטרנטית רק אספרגר אחד ועד עכשיו אין טענות. כל מה שכתבת פה כ"חסרונות" אני רואה כיתרונות. גם החוש צדק מפותח הלואי שלכולם היה חוש צדק מפותח

IBP1

New member
אני העסקתי אחד שכזה

שהיה בעל פגם מולד באצבעותיו כגנן באחד הפרוייקטים שאני עשיתי בוילה . אנשים "ירדו" עליו חזק כל כך שזה היה נורא קשה אפילו בשבילי לראות אותו עובר זאת .הדבר המדהים היה חריפות שכלו והכישרון האלוקי שלו בעיצוב. בחור פשוט ,ישר והגון ."ספריה לאומית על 2 רגליים " (אם הוא היה פותח את פיו ,היית חש עד כמה אתה עוד לא הספקת ללמוד בחייך ) ,קסם של בן אדם, חרוץ ,שחרף מוגבלותו עבד כמו 3 אנשים בריאים וזה היה לו לרועץ מול העובדים הצעירים . הלוואי והיה מסכים להישאר אצלי בחוסות . יש לי כרגע פרוייקט שיפוץ והיה עוזר לי המון הבחור אם היה מסכים לשוב לחונכות שלי . הבחור נאמן ומסור ואכפתי כל כך . הוא היה מסוגל לתכנן את המהלכים של עבודה כאילו |פריימים " של סרט . הצעתי לו ללכת ללמוד עיצוב ,כי דברים שהוא יצר שם זה לא מהעולם הזה. אני מקווה כי הוא לקח את זה ברצינות.

IBP1

New member
אני חושב שעשיתי בסדר שיעצתי לו ללכת ללמוד.

לפני שקיבלתיו הוא מעט לצאת החוצה מהבית. אני משער שזה סייע לו לפתוח את עולמו לדברים חדשים . עד לפני ,אפילו המערכת הכירה בו כאוטיסט ,דבר שהוא לא נכון לגביו.הוא הוכנס לבתי חולים של בריאות הנפש רק בגלל מראה ידיו ותמימותו . הוריו לא נתנו לו לצאת החוצה מכיוון שלא ידע להתגונן . "הצמר גפן "הזה שהוא שהה בו אומנם היווה עבורו כמגן מפני הטמטום של החברה ,אבל הביא אותו להעמקת הכשל החברתי. הוא ספג לתוך חייו שנים של ספרים וטלביזיה וזה היה כל עולמו החברתי. הוא ראה גבר עם שיער ארוך ושיער שזו אישה .את כל מה שהפסיד בלימודי בית הספר ,הוא החזיר לעצמו לבד ,יכולת למידה עצמית שכזו הלוואי עלי. אבל עדיין אנשים התיחסו לחיצוני מאשר לפנימי. אני תמיד שאלתי מי המוגבל האמיתי הם או החברה עצמה.

snoopytush

New member
טוב חוץ מלהכנס לדברי אחרים למרות שדווקא את

זה אני כן עושה

nataly36

New member
איך יכולים לדעת שכל אלה לקו בזו התיסמונת???

מרביתם חיו הרבה לפני שהיתה אבחנה כזאת.... על איזה בסיס יכולים להחליט כזה דבר?

IBP1

New member
יש מבחן שמגדיר אותך כשייך להגדרה זו או לא.

TIGER SCORPION

New member
הכרתי אבא אחד כזה ששכל את בנו

הבן שלו למד בראילי חיפה היה גאון ואף קיבל מכתב הצטיינות ממשרד החינוך משרת החינוך לשעבר הוא שירת בחיל האוויר ובתוך שניות קלט את החומר ופשוט לא יכל לשבת בכיתה או לא הסתדר עם המערכת הצבאית ולבסוף התאבד. לטענת אביו הבן שלו לא יכל לקשור שרוכים לבד אך היה גאון במתמיטקה,ערבית,וכל מה שאתם רוצים. כמו שהבנתי זה סוג של אוטזים אגב אביו לימד אותנו שיעורי מחשבים באחד הקורסים של משרד העבודה לצערי זה נחשב כצו'פר כי למדנו משהו אחר לגמרי.. השיעורים היו מדהימים אוכלים בכיס הקטן את הצעירים שחושבים שאלוהים חנן אותם להיות מורים. http://yohai-levanon.org/homepage.html

חני 61

New member
כולם תקשרו עם מימדים גבוהים

לכולם היה קשר עם חוצנים זו לא מילה גסה ..

למעלה