חידת מה הקשר

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
חידת מה הקשר

מה הקשר בין טסלה , הנס כריסטיאן אנדרסן , אייזק ניוטון ,אינשטיין,שארל דה גול.בטהובן .מוצארט, (למעט זה שהאיי קיו שלהם גבוה ).

IBP1

New member
יותר מדי צפיה בסרט אההה?! חחחחחחחחחחחחחחחחח

רותי 11

New member
אין קשר לסרט - אווטר זה שליח עצמאי

או נשמה בלתי תלויה כל אחד קרא לזה בשם אחר

רותי 11

New member
אווטר זה מושג שקיים הרבה מאוד לפני הסרט

ככה שאין קשר בין הסרט למה שאני אומרת

IBP1

New member
סחתיין אח שלי .....

רמי פורטיס הקדיש אלבום שלם לגאון האלוקי זה שמוצאו הסרבי עמד לו לרועץ .לכן סרביה הקדישה לו מקום של זכות בשטר כסף שנושא את דמותו. התפיסה האלקטרונית שלו את המדע החשמל ,התקשורת ,הנדסה וכדומה ...הביאה לנו את הרדיו ,את השנאים, דינמו וכיוצ"ב . מכיר את הצעצוע הזה שרואים לפעמים מוציא ברקים בתוך כדור זכוכית כאשר מתקרבים אליו ומושיטים אצבע.....זו המצאתו. הוא היה המדען הראשון שקרב לטכנולוגיות שעדיין אנו איננו יודעים איך לעשותם כגון שיגור של בני אדם מנקודה א' לנקודה ב' .הוא הציע ליצור כיפות אלקטרו מגנטיות במקום כבלי חשמל .....מוזר אבל נאס"א כיום מציעה את הרעיון הנ"ל לירח ולמאדים בכדי להגן מפני אסונות שעשויים להגיח ממעל כשאנו נקים מושבות מדעיות שם.... אהה כן והוא סבל מתסמונת אספרגר .... יש לך עוד רעיון לפסול גאון נוסף שהקדים את זמנו במאה שנים ולפי ההסתברות שאני משער את מרבית הרעיונות הטכנולוגים שלו מלפני מאה שנים בעוד מאות שנים לא נשכיל להבין לפתח....? פרי, מתפלא עליך אחי.

snoopytush

New member
יש גוגל

IBP1

New member
אתה שואל או משיב ???

גם כולם שייכים למין האנושי היה עונה על התשובה....

susony

New member
אני מבקש, אני לא טעיתי,

אולי זו לא התשובה שרצית, אבל עכשיו אתה מתנהג כמו מורה ממוצע בישראל. נתת אולי תשובה נכונה אבל לא מה שרציתי, זה אומר שטעית טעות מרה. גישה כזו נותנת את איך הבתי הספר נראים. תלמידים לא נותנים כבוד למורים שלהם, מורים נראים כאילו הם מלמדים שטויות ולא מבינים את החומר, לא מצליחים להעביר שיעורים, והרמה של המדינה שלנו בקנטים אני דורש התנצלות במיידי או שאשסע בך את אחמד שאין לו לא אלוהים ולא מורים

למעלה