חידת חיות

LEATHER REBEL

New member
חידת חיות

תנין... הוא יותר ארוך או שהוא יותר ירוק? פרט, נמק והסבר. תשובה "יותר ארוך" או "יותר ירוק" ללא הסבר, לא תתקבל.

LEATHER REBEL

New member
הבנת הנקרא!

בהודעה המקורית כתבתי בפירוש שתשובה ללא הסבר לא תתקבל! הבנת הנקרא! הבנת הנקרא! על סמך מה קבעת שהוא יותר ארוך?

LEATHER REBEL

New member
לא עניין של הכחשה

צריך להסביר, וכל עוד אין הסבר זה בכלל לא חשוב אם התשובה נכונה או לא

Tesseract

New member
טוב..

לפני שענת תמחק את השרשור ההזוי הזה, אגיד שסתם התבדחתי. פשוט שמתי לב שאתה מעט חם מזג
. אגב, התשובה המדוייקת (פחות או יותר, מבחינה רעיונית, ולא בהכרח מבחינת המספרים, שאין לי מושג אם הם נכונים), מופיעה כאן.

droryonit

New member
הוא יותר

ארוך וזאת משום שהוא ירוק רק מבחוץ וארוך הוא גם מבפנים...

LEATHER REBEL

New member
נכון!

יהיה כמובן מי שיאמר שהוא ירוק גם לרוחב... אבל זה לא תופס לגבי תנינים רזים במיוחד או תנינים אפורים. תשובה והסבר נכונים!

עוד תשובה

התשובה שלי אמרו כששאלו אותי את זה- יותר ירוק, כי הוא ירוק גם לאורך וגם לרוחב...

LEATHER REBEL

New member
לא רלווטני

כי כפי שהסברתי כבר בשרשור זה ממש, יש המוווווווון תנינים שצבעם אפור ו/או הם רזים. בקיצור, אולי פעם התשובה האלטרנטיבית הזו התאימה, אבל היום לא. התנין הוא יותר ארוך. לא אוסיף.

niv1990

New member
אז כך

תלוי מה המהירות שלא, תנין שנע במהירות שמתקרבת למהירות האור יתקר, ועל כן יהיה יותר ירוק, אם כי גם יש הסתה של הצבעים אבל בואו נתעלם מזה כדי שהוא יצא יותר ירוק. מלבד זאת הוא ירוק לכל אורכו, אך לא ארוך לכל יורקו!

LeCagot

New member
וחידת המשך קטנה

באותה רוח: מלפפון, הוא יותר ירוק או יותר מלפפון? פרט הסבר ונמק. תשובה סופית ללא דרך לא תתקבל. חצי מהניקוד יינתן על טעות נגררת

niv1990

New member
ניסיון

יותר מלפפון, אינסוף הדברים הירוקים יותר, גדול מאינסוף הדברים המלפפוניים יותר. לדוגמא תנין ירוק ממלפון אך לא מללפון ממנו. כל דבר הרוצה להיות ירוק יותר, אינו בהכרח מלפפון, בעוד כל דבר המלפפון יותר בהכרח ירוק יותר.

LeCagot

New member
לא בדיוק מה שהתכוונתי

אבל נכון. הנימוק שאני מחפש הוא יותר ברוח הפתרון של החידה המקורית

למעלה