חידת זיהוי

gazon

New member
אני אל בטוח../images/Emo2.gif

אמממ הנחש הכבד בעולם הוא האנקונדה הירוקה רבל לגבי הארוך אני כמעט בטוח שזה הפיתון מרושת!

Grotesque

New member
אתה צודק!

הנחש הכי ארוך בעולם הוא הפיתון המרושת, המגיע ל-10 מ', והשני הוא האנקונדה הירוקה המגיע ל-9 מ', אבל יש כאלה שטוענים שראו אנקונדה באורך של 10 מ', הסיבה שהרבה אנשים חושבים שהאנקונדה גדולה יותר היא שהאנקונדה נפוצה יותר, רחבה יותר, כבדה יותר, ובדרך כלל ארוכה יותר

האנקונדה נפוצה יותר מפיתון מרושת?

אני חושב שאת טועה, פיתונים מרושתים ניצודים בעשרות אלפים ואנקונדות במספרים קטנים בהרבה. אנקונדות בטבע לא ארוכות יותר מפיתונים מרושתים אך מבנה גופן רחב יותר ומשקלם רב יותר ביחס לזה של פיתונים מרושתים שבשבי אומנם נראים רחבים כשהם מגיעים לגודל בוגר אך בטבע מבנה גופם צר בהרבה מזה שהם מקבלים בשבי אחרי תזונה עשירה בארנבות...

Grotesque

New member
אולי אתה צודק

יכול שהפיתון לא נפוץ פחות אלה רק מוכר פחות, פשוט חשבתי שהסיבה שהוא מוכר פחות היא שהוא פחות נפוץ, ודרך אגב, אני מתארח אצל בת דודתי ולכן משתמש בכינוי שלה, אני בעצם בן בשם קובי

Grotesque

New member
חידה

מי הוא הנחש הכי ארסי בעולם? 3 תשובות אפשריות: 1. קוברת המשקפיים. 2. רב-פתן מלכותי. 3. ממבה שחורה

Grotesque

New member
סליחה, המידע שלי לא מעודכן

ורק היום התעדכנתי, הנה שלוש האפשרויות החדשות: 1. טיפן אוסטרלי 2. פתן המוות 3. פתן הים

Grotesque

New member
פתרון

זה הצב הרך המצוי! איך הוא משגשג? זאת עוד חידה שעליכם לפתור...

Grotesque

New member
פתרון

איך הצב משגשג? זה פשוט מאוד. הצב נושם דרך "חדק" כך שזיהום הנהר לא פוגע בו, הדגים והדו-חיים נפגעים, וגם מי שאוכל אותם, שלא לדבר על אלה ששותים את המים או בולעים אותם בטעות בשעת הציד, מה שמחסל את המתחרים, וגם העובדה שהמים מזוהמים משאריות בשר שאנשים השליכו עוזרת לצב לנצח במלחמת הקיום בנהר המזוהם, כי הצב אוכל את הבשר, מקבל הרבה חלבונים ומתרבה במספרים אדירים.

אתה עדיין מסרב לשרשר את החידות

והשאלות שלך. כתבתי לך מסר בנושא וכל הודעה שאתה רושם שלא במסגרת השירשור דוחקת הודעה חשובה של אדם אחר לעמוד הקודם. אם אתה לא יודע מה זה לשרשר אז הנה הסבר קצר: כשאתה חד חידה ורוצה לחוד עוד אחת אתה כותב אותה כתגובה לחידה הראשונה ולא כהודעה חדשה. כנ"ל לגבי שאלות שהן באותו הנושא.

למעלה