חידת השבת של דבל'ה !!!

חידת השבת של דבל'ה !!!

אני מבקש להודות מקרב לב לכל המשיבים לשאלת גורל החידה. לאור תוצאת המצדדים, אסור לי לאכזב - אני חייב להמשיך בחידות. עבר עלי שבוע לא קל - סערת נפש אמיתית. אני מבקש את רשותכם לנוח השבת, ולא לכתוב את החידה (המוכנה), ולדחות אותה בעוד שבוע. אני מבקש לראות ש"סערת הרגשות" עקב התגלית תישכך, ענן האבק יעלם והכל יחזור אל מקומו בשלום. שוב אני מבקש להתנצל בכל מי שפגעתי בו בכל התקופה הארוכה, ומאריך מאד את החברים שקיבלו בהומור ובחביבות את העניין, וגם את אלה שכתבו (בנימוס) את הדעה האמיתית שלהם לכאן ולכאן. אז שתהייה לכם שבת שלום גם בלי חידת השבת. דבל´ה.

מכבד את החלטתך

ומברך אותך שתהייה לך שבת רגועה ומנוחה טובה. אני מקווה ומאמין שהזמן בש להמשיך הלאה ולהניח לדברים שהיו. דבל'ה התנצל בפני מי שנפגע ואני מבקש מכל הנוגעים בדבר לקבל את ההתנצלות כלשונה. ברור לכולנו, שגם מאחורי הדמות הוירטואלית עמד אדם עם רגשות ושאינו נקי מטעויות. זכותו של כל בן אנוש לשגות, ואנו נדע לקבלו כמו שהוא, ליהנות מיכולתו ומתרומתו לדיונים בפורום, כמו גם להצביע על שגיאות ולבקש את תיקונן. נזכור כולנו ש"דקירות" ו"ירידות" הבאות מדמויות וירטואליות הינן קשות פי כמה לדיון ענייני. מי שבוחר להשאר אנונימי, מן הראוי שיקבל על עצמו מספר מיגבלות בדרך ניסוחי המסרים. מצד שני נכבד כולנו את אלה המעדיפים להשאר בעילום שם. גם זו זכות לגיטימית. שבת שלום לכולנו.

למעלה