חידת השבוע 5X06

Angelus

New member
הבחור עם החליפה?

אהבתי את ההשקעה!
אני מיד רץ לראות את הפרק, להיות בטוח.

zender

New member
הנה התשובה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כמו שאמרתי התמונות מסודרות לפי הסדר הכרונולוגי של הפרק בתמונת המחזור הראשונה שקרלה ניסתה לצלם(והג'נטור הרס לה) אפשר למצוא את כל הצוות של סקראבס וגם את ביל לוראנס,יוצר הסידרה(מסומן בעיגול)

zender

New member
המשך...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בנסיון השני של קרלה לצלם את תמונות המחזור(הפעם עם הג'נטור)שוב ביל צץ לו(הפעם מעל Turk)

zender

New member
ולסיום...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כמה שניות אחרי השוט הקודם שוב רואים את כל החברה מצטלמים ביחד אבל שימו לב איפה ביל נמצא עכשיו... מסקנות: 1)הגיע הזמן שתדעו מיהו ביל לוראנס!!! 2)התמונה השלישית היא בעצם התמונה הראשונה רק שהחליפו את הבחור עם החליפה בג'נטור,דבר שהיה עובר חלק אלא אם כן ביל לא היה צץ לנו פתאום למעלה(תמונה מס' 2)שניה אחת לפני התמונה תמונת המחזור האחרונה מעניין אם עוד מישהו עלה על זה? מעניין אם הוא עשה את זה בכוונה כדיי של"חנונים" של סקראבס יהיה על מה לדבר?

talrv

New member
אתם התעלמתם מהמסקנה שלי!

גם אם זה לא מה שחשבת (ויפה על חדות העין, בחיים לא הייתי רואה את הביל הזה), ליד לאוורן עומדים אנשים שונים! טל.

zender

New member
סליחה על ההתעלמות../images/Emo140.gif

את קטנה אז לא שמתי לב
אפשר למצוא עוד הרבה הבדלים אם בודקים כל בנאדם בשתי התמונות אבל אני כיוונתי למשהו יותר מהותי ולא לסתם "מצא את ההבדלים"

ReiN

New member
וידאו בלוג של צוות סקראבס../images/Emo58.gif

אני לא יודע אם נתנו כבר לינק לבלוג או לא אז אני אתן בכל זאת. זהו וידאו בלוג שמריץ צוות ההפקה של סקראבס החל מהעונה החמישית. הוא מכיל לא מעט ספויילרים למי שראה רק את הפרקים ששודרו בארץ, אז ראו הוזהרתם. כדי לצפות בוידאו יש ללחוץ על HIGH-RES או LOW-RES בהתאם למה שבא לכם (אל תנסו להוריד את הקליפים בצד, בשביל זה צריך חשבון בתשלום של IGN). על מנת לעבור לקליפים הבאים פשוט ללחוץ כל פעם על PREVIOUS PAGE.

ReiN

New member
אגב לינקים...

הנה עוד אחד, זו מעין פארודיה על האו.סי. בכיכובה של שרה צ'וק, הלא היא אליוט. Young, sexy people that live in Malibu call it The 'Bu, because when you say the entire word, it takes time, and then you wouldn't be young anymore.

למעלה