חידת הלילה חידת תמונה
E emh Member 2/8/08 #4 ../images/Emo207.gif עוד חידה (בתור צופה בסדרה סטארגייט, זה היה ממש קל, רק עכשיו ראיתי) החתול הוא במבינו, זוהר הוא ט' - מי אני?
../images/Emo207.gif עוד חידה (בתור צופה בסדרה סטארגייט, זה היה ממש קל, רק עכשיו ראיתי) החתול הוא במבינו, זוהר הוא ט' - מי אני?
E emh Member 4/8/08 #6 קוראים לי שמיל סרט שמבוסס בעצם על הסרטים של טריניטי ובמבינו. (שודר בשבת בערוץ הבידור דרך אגב, חשבתי שזה יהיה קל)
קוראים לי שמיל סרט שמבוסס בעצם על הסרטים של טריניטי ובמבינו. (שודר בשבת בערוץ הבידור דרך אגב, חשבתי שזה יהיה קל)
צ צבי דובוש New member 4/8/08 #7 זה באמת היה קל אם הייתה לי טלוויזיה תירוצים... תירוצים... אתה מוזמן לעבות את העמוד של פול סמית
M MovieMaster New member 4/8/08 #8 יפה ../images/Emo45.gif הצלחת לבלבל אותי עם החתול... חשבתי על טריניטי ובמבינו, אבל לא הבנתי מה עושה פה החתול, ובאיזה סרט יש חתול שנקרא במבינו? כך שבהחלט שיחקת אותה, הצלחת לעבוד עלי בגדול... ועל זה מגיע לך בהחלט כל הכבוד.
יפה ../images/Emo45.gif הצלחת לבלבל אותי עם החתול... חשבתי על טריניטי ובמבינו, אבל לא הבנתי מה עושה פה החתול, ובאיזה סרט יש חתול שנקרא במבינו? כך שבהחלט שיחקת אותה, הצלחת לעבוד עלי בגדול... ועל זה מגיע לך בהחלט כל הכבוד.