חידת היום

45degrees

New member
חידת היום

למה ה 690 החדש הוא בעצם 660? ההשתתפות אסורה על עובדי KTM ומשפחותיהם

45degrees

New member
אם כבר אז 653.7, אבל למה לא 690?

החידה עדיין מחכה לתשובה ראויה....

45degrees

New member
זהו שגם אני חשבתי ככה, אבל זו טעות!

התשובה האמיתית היא שהם באמת בנו אותו כ 690. ואז בשנה הראשונה של הבדיקות כל המנועים התפרקו (ששששששששש..... לא לגלות לדנטל
) אז הם הקטינו אותו ל 660 עם אותה גיאומטריה כמו מנועי הראלי. מה שכן הראש מנוע מכיל שסתומים ע-נ-ק-י-י-ם ביניקה!

111SM

New member
למה אתה צוחק יא פקק

אולי זה יהיה פתרון תחבורה טוב ליום יום....

45degrees

New member
אם לא מפריעים לך האגזוזים של ג'ון דיר ../images/Emo13.gif

במציאות הוא לא נראה כל כך מכוער כמו בתמונות. הגרסה הזו הכי סולידית, אבל גם הגרסה עם הגרפיקה הכתומה על רקע שחור נראית טוב. הגרסה הכתומה נראית רע.

111SM

New member
להפך!

החלק שאולי קצת מפריע בעיצוב הוא הפרונט קצת עבמי... השחור קטומ ממש חזק וזאת בתמונה בטח הגירסה היקרה גלגלים יצוקים ושטויות כאלה

קTמ640

New member
נו באמת איזה פשוטה

בגלל 69 ואפס אחד גדול כי הוא יקר... או אולי בגרסת סופראומו מוצצים אחד לשני את הדם ואפס כי צמיג חלק. עובדי KTM ובני משפחTם מתי יגיע דוגמן לרכיבת מבחן, סוף החודש מתקרב ובא הבטחה זו הבטחה נראה שיהיה אחלה בכביש אבל קצת פחות למסלול לא, מה אומרים בנידון זקני השבט.

45degrees

New member
ככל הנראה:

102X84 שנותן 686.4 סמ"ק. כיום זה 102X80 שנותן 653.7 סמ"ק. הם לא בחרו בגיאומטריה העמידה יותר להשגת 690 (לפי מה שאני יודע): 105X80 שנותן 692.7 סמ"ק.

golanyam

New member
../images/Emo47.gif690 SM שלום לכול.

היום במקרה הזדמן לילצאת לנסיעת מבחן על ה690 החדש (בשוויץ לא בארץ). כשנכנסתי לסדנת KTM כדי להזמין אגזוזים לDUKE II שלי ובעל הסדנה בחור מקסים פשוט נתן לי ביוזמתו את האופנוע לחצי יום!!! אופנוע עם 200 ק"מ ,איזה אושר אופנוע מדהים ,חזק בטירוף,ואין פשוט אין וויברציות!!! במציאות האופנוע יפהיפה השחור וגם הכתום ותאמינו או לא אפילו האגזזוזים יפים פשוט להיתאהב המחיר אגב : 12.500 CHF כאן בשוויץ מעניין כמה יעלה ומתי יגיע לארץ יש למה לחכות.

למעלה