חידת היום:)

חידת היום:)

שווי החידה 10 נקודות לכל משפט נקודה רק מי שעונה נכונה על 10 משפטים מקבל את כל הנקודות והשאלות הן: למיסטיק יש חוברת קומיקס חדשה בשם מיסטיק ללא הפסקה נכון או לא נכון אבא של נייטקרולר הוא מגנטו נכון או לא נכון בפרק הסיום של אקסמן מגנטו הופך לטוב נכון או לא נכון סייקלופ מאוהב ברוג אבל כיוון שהוא לא יכול לגעת בה הוא מתפשר על גין נכון או לא נכון לאקסוויר יש שיער אפרו אבל הוא מסתפר לקרחת נכון או לא נכון לביסט לא הייתה תמיד פרווה כחולה זו תאונת מעבדה נכון או לא נכון בפרק הראשון של אקסמן מורף נהרג נכון או לא נכון בסרט הראשון של אקסמן ולברין מחורר את מיסטיק לפי חוש הריח נכון או לא נכון למיסטיק יש רק ילד אחד נכון או לא נכון באחד הפרקים של אקסמן התארך ספידרמן יחד עם סופה נכון או לא נכון

אוקיי

לא נכון לא נכון נכון לא נכון לא נכון נכון נכון נכון לא נכון לא נכון

nick fury

New member
נו טוף :)

1. לא נכון 2. לא נכון 3. לא נכון 4. לא נכון 5. לא נכון 6. נכון 7. לא נכון 8. נכון 9. נכון 10. לא נכון

Evil Beast

New member
תשובות

1. נכון(אבלא ני לא בטוח מיסטיק ללא הפסקה) 2.לא נכון 3.נכון(הוא נהיה מנהיג האקסמן זה נקרא טוב..) 4.לא נכון 5.לא נכון 6.נכון 7. נכון(אני זוכר את זה שהסנטינל הרג אותו!) 8.נכון 9.לא נכון(2 גריידון קריד ונייט קורלר) 10.לא נכון(באחד הפרקים של ספיידרמן האקסמן התארחו וגםבפרקים האחרונים הופיעה סופה הוא חשב שהיא הכי חזקה..) וזהו!

roya9

New member
מורף בכלל לא נהרג!..

יש לי פה את הקלטת של הפרק לידי הוא נפצע קשה ואז זה עם העור הלבן שכחתי את שמו בא ולוקח אותו והופך אותו לרע נכון שמצבו היה קשה אבל אל תהרגו את הבן אדם...

nick fury

New member
קדימה סאי, תביא תשובות כבר, נו../images/Emo123.gif

נראה אותך עד כמה אתה חושב שאתה צודק

אם לא הבנתם יוני ורועי עוד לא ניסו

לפתור אז יש להם עד יום חמישי בשעה 5 לפתור אחרת אני נותן תשובות

charmedman

New member
וותרו עליי כי אני לא זוכר וגם../images/Emo57.gif

אני לא ממש בפורום (עזבו בעיות אישיות).

חלש כמובן שהטעות הכי גדולה של

ונפוצה זה שחשבו שמורף מת אבל הוא חי וגם עידו שהיה קרוב אבל רשם ששם החוברת הוא מיסטיק ללא הפסקה שזה די המצאה שלי מחר תיהיה חידה קלה יותר

Silver Surfer

New member
מקווה שלא מאוחר מידי...

1.לא נכון, רק מיסטיק. 2.לא נכון 3.לא נכון 4.לא נכון 5.לא נכון 5.נכון 6.לא נכון 7.נכון 8.תלוי למה אתה מתכוון, רוג היא לא ילדה ביולוגית אבל היא מאומצת. נייטקרולר הוא ילד ביולוגי. אם רק ילדים ביולוגים אז כן אם לא אז לא~! 9.ראו את היד של ספיידי בפרק אחד של אקס-מן אבל זה לא ממש התארחות... אז לא נכון.

nick fury

New member
חה! וטוענים שאני טועה!

גם silversurfer חושב כמוני בעניין הילדים של מיסטיק. אז תתחשב, סאי.

למעלה