חידת היום 77

elad30tlv

New member
והתשובה היא...

ג'ייק מקליין. לא דיברתם עליו כאן לאחרונה?

ohadcarrington

New member
נכון מאוד!

כל החוכמה זה לתת חידות שאנשים יענו עליהם ולא יגידו: "אה זה קשה! אז לא נענה!"
&nbsp
נחמד לראות אותך שוב

elad30tlv

New member
נחמד להיות כאן שוב!

הייתי עסוק בתקופה האחרונה בעניינים אחרים... מה שלומך אוהד?

מחשבותיך על ההתפתחויות האחרונות? מה יהיה, לברוק כבר לעולם לא יהיה סיפור משלה?! וכמה תינוקות נקבל לסדרה בעוד תשעה חודשים?! ומתי כבר יעיפו את הדמות (והשחקן) הנוראיים בתולדות הסדרה - ליאם ספנסר?! אני היחיד שחושב שהוא שחקן ממש גרוע? הוא over-acting בטירוף, והדבר ניכר במיוחד בסצינות שלו עם שחקנים טובים ממנו כדוגמת ג'קי ווד (סטפי). חייב גם לציין לטובה (ואני יודע שאני בעמדת מיעוט) אל מול המשחק המוגזם בסיפורים של ליאם, סטפי, וואייט ושות' - את המשחק העדין והניואנסי של ריק ומאיה. אני יודע שכולם פה שונאים אותם, אבל מבחינתי הם סיפור השנה - מרגש, עדין ויפה.

ואם כבר ראיתי שאתם מפנטזים על סיפור אהבה הומואי לתומאס - אז למה עם ליאם העבש ולא עם אחד השוקולדים הטעימים קרטר או זנדה (הוא גם ככה אוהב לבחוש את בני הדודים שלו...)

בקיצור, התגעגעתי לפורום

ohadcarrington

New member
בעעעע קרטר וליאם

לא נראה לי מתאים

&nbsp
מחשבות? שיעמום שיעמום שיעמום! אני מהמר שישאר רק תינוק אחד אם בכלל, ליאם ספנספר יישאר כאן לזמן הקרוב, ברוק עדיין לא מקבלת עלילה!
&nbsp
ואני בסדר! גם בתקופה עמוסה אבל מסתדר
ואיך אתה?

elad30tlv

New member
אני...

אני בסדר, רק נורא עסוק כל הזמן לצערי
כיף לכתוב כאן בפורום מדי פעם... ונחמד לראות איך אתה מוביל את כל העניין אוהד!

והבנת אותי לא נכון - ממש לא הצעתי לשדך את קרטר וליאם, אלא את קרטר ותומאס! את ליאם, או יותר נכון את השחקן סקוט קליפטון, הייתי מאוד מעוניין לשדך ללשכת האבטלה בקרוב. כמו שכבר הבנת, לא סובל אותו

ohadcarrington

New member
אני? מוביל?

מתי? איך? למה? כמה? ומה הכוונה במוביל?

&nbsp
בכלל אני מעדיף את קרטר בתור דמות של עורך וזהו... לא לתת עכשיו עלילות עמוקות ובעלות משמעות, את זה נשמור לאלו שצריכים את זה (ברוק
)...
להגיד שסקוט קליפטון הוא שחקן שמגיע לו פרסי אמי ולהנחות את האוסקר אני לא אגיד, אבל, בשביל אופרת סבון הוא חביב מינוס...
ובכלל לאור העלילות המעפנות שכותבים לו אז גם השחקן יוצא מהן לא משהו...
&nbsp
וזהו אני סיימתי עם הכנסים לזמן הקרוב וחזרתי לפה Full Time

elad30tlv

New member
ברור שאתה מוביל!

הפורום הזה חי בזכותך לגמרי!

וטוב שחזרת full time. מחכה בכיליון עיניים לחידות הבאות (בתקווה שאצליח להגיע אליהן לפני שירי!)

ohadcarrington

New member
אתה יודע, אתה יכול לענות גם אחרי ששירן/כל אחד אחר

עונה...
אני סומך עליכם שלא תרמו

ותודה תודה, מאוד כיף לי להיות איתכם/בפורום

&nbsp
שירן = שירי
משמעות השם זה סיפור ארוך

למעלה