והתשובה היא... כלום! כלום לא גדול מאלוקים, לעניים יש..כלום. עשירים צריכים כלום.
2 2_be New member 24/11/02 #20 ../images/Emo62.gif והתשובה היא... כלום! כלום לא גדול מאלוקים, לעניים יש..כלום. עשירים צריכים כלום.
P Prophet New member 25/11/02 #23 תשובה !!! אני רואה שאף אחד לא ענה על התשובה... אני מתפלא עליכם ! דווקא חידה קלה.. התשובה היא שום דבר ! שום דבר לא יותרגדול מאלוהים, לעניים אין כלום ועשירים לא צריכים כלום ! למי שאמר אמונה... אמונה יותר גדולה מאלוהים ??!?!
תשובה !!! אני רואה שאף אחד לא ענה על התשובה... אני מתפלא עליכם ! דווקא חידה קלה.. התשובה היא שום דבר ! שום דבר לא יותרגדול מאלוהים, לעניים אין כלום ועשירים לא צריכים כלום ! למי שאמר אמונה... אמונה יותר גדולה מאלוהים ??!?!
ג גמל כימי New member 25/11/02 #26 לא צריך ללכת רחוק... תסתכל רק על התשובה שממנה התחלת את המיני-שירשור הזה... אני חושב שמגיע פה עמיר (בנתיים בלי חתימה)
לא צריך ללכת רחוק... תסתכל רק על התשובה שממנה התחלת את המיני-שירשור הזה... אני חושב שמגיע פה עמיר (בנתיים בלי חתימה)
ג גמל כימי New member 25/11/02 #28 אה הא !!! תפסתי אותך על שגיאונת בשאלה המקורית שאלת - מה עשירים צריכים. בתשובה ענית שעשירים לא צריכים כלום. עמיר (בנתיים בלי חתימה)
אה הא !!! תפסתי אותך על שגיאונת בשאלה המקורית שאלת - מה עשירים צריכים. בתשובה ענית שעשירים לא צריכים כלום. עמיר (בנתיים בלי חתימה)
P Prophet New member 25/11/02 #24 ../images/Emo127.gif תשובה נכונה ! פשוט לא ראיתי את הכל עדין... בכל מקרה אתה צודק !