חידת האמש

חידת האמש ../images/Emo29.gif

רמז לחידת הלילה
של אתמול: "למרטין לורנס ולוויל סמית' לא היו נותנים להשתתף בסרט הזה" --------------------------- החידה של אתמול: שתי הגדרות שמובילות לאותו סרט: "שחקני סנוקר מוצלחים" "גברים שמתעסקים עם נול"

כל כך קרוב... עוד מאמץ קטן

יש לך חצי תשובה. איך זה קשור לסנוקר? דרך אגב, גם אני התבלבלתי עם הסרט הזה.

Tristana

New member
"בחורים טובים" עם ג'ק ניקולסון?

(עד כמה שזה לא הוגן לטפוס טרמפ על ההצלחה של קודמי)

כל הכבוד ../images/Emo24.gif למשפט פרמה ו-Tristana

הגיע הזמן
זה מה שקורה כשנותנים שתי הגדרות ורמז
אני רק אסביר כדי לסגור את העניין סופית: התשובה: "בחורים טובים". A Few Good Men. סרט של רוב ריינר, עם טום קרוז, ג'ק ניקולסון, דמי מור ועוד כמה מפורסמים. זה הסרט הראשון שארון סורקין (הבית הלבן, סטודיו 60) כתב (בהתבסס על הצגה שלו, שהוצגה גם בארץ תחת השם "בחורים טובים"?). מבוסס על מקרה אמיתי. לא להתבלבל עם הסרט של ג'ו פשי וריי ליוטה החבר'ה הטובים Goodfellas. הגדרה ראשונה: "שחקני סנוקר מוצלחים" - In holes they are good - ב-חורים טובים הגדרה שניה: "גברים שמתעסקים עם נול" - בחורים טווים רמז: "למרטין לורנס ולוויל סמית' לא היו נותנים להשתתף בסרט הזה" - כי הם כיכבו בסרט בחורים רעים Bad Boys

MovieMaster

New member
בהחלט מגיע לך כל הכבוד על החידה הזאת ../images/Emo45.gif

האמת שגם אני חשבתי על "בחורים טובים" ועל "החבר'ה הטובים" בעקבות הרמז שלך, ואפילו על "טווים", אך כמה ששברתי את הראש לגבי "שחקני סנוקר מוצלחים" לא הצלחתי לחשוב על שום דבר שמסתדר עם זה. אפשר לאמר בהחלט שאתה לא מקובע ובלתי צפוי בחידותיך.

איפה האייקון של ההסמקה...

מישהו צריך לדבר עם תפוז. תודה
יש מצב שאתה עונה למייל ששלחתי לך?

למעלה