חידת דיפ ספייס 9

Tolan

New member
חידת דיפ ספייס 9

ראיתי מישהו מזכיר בהודעה שלו את הבייסבול של סיסקו. אותו מוטיב גאוני של כותבי הסדרה שחזר כל כך הרבה פעמים... בכל מקרה, החידה שלי היא - ממי קיבל סיסקו את הבייסבול המפורסם?

Bajoran Preist

New member
לעזאזל, שכחתי.

אני באמת צריך לראות את העונות הראשונות שוב. הממ... אני חושב שאחד משניים- או שחקן בייסבול מהעבר שהובא לתחנה ע"י עוץ לי גוץ לי, או קסידי ייטס.. רייט?

TUVIX

New member
זה לא הפרק שבו נוג וג'ייק עושים

החלפות ועסקעות ויש מכונה לרענון תאים וגם וורטה ואופרות של וורף ובסוך הם משיגים את הכדור

Tolan

New member
כן, בפרק שדיברתם עליו

הוא קיבל קלף בייסבול מהמאה ה20, אחרי הרבה החלפות וניסיונות של ג'ייק ונוג. את הבייסבול הוא קיבל בפרק If Wishes were Horses. בפרק הזה מגיעים לתחנה חייזרים שמגלמים חלומות ואשליות של אנשי התחנה (עוץ לי גוץ לי, למשל) במקרה של סיסקו ששיחק בייסבול בהולוסוויט, קם למציאות שחקן הבייסבול האהוב עליו, באק בוקאי, ולפני שהוא עוזב הוא משאיר לו את הכדור. אני ראיתי את הסדרה מהאמצע (מתי שוורף מגיע בערך) עד לסוף העונה החמישית, ורק אז את העונות הראשונות... וממש אהבתי לראות אי הוא מקבל את הכדור שלו. (דרך אגב, שמתם לב שבפרק האחרון קירה מחזיקה את הכדור?)

Bajoran Preist

New member
אההה...../images/Emo13.gif

אז צדקתי באחת האפשרויות שהעלתי. לא נס לחי לגמרי.

Bajoran Preist

New member
טוב, קחי חידה.

שנייה, אני אחשוב... איזו דמות מוויאג'ר הופיעה ב-ds9, באיזה פרק, ובאיזה הקשר? (אני מדבר ממש על דמות ספציפית, לא רק על אותו שחקן, ולא ממימד מקביל)

Bajoran Preist

New member
לא../images/Emo13.gif

הדוקטור אמנם ביקר ברביע אלפא, אבל זה היה בפרקים של וויאג'ר.

Bajoran Preist

New member
מממ.....

טובוק מהמימד המקביל הופיע, ומיכוון שזה לא אותו טובוק, אז לא נחשב. ואכן הופיע דוקטור הולוגרפי מהדגם של הדוקטור מוויאג'ר, אבל שוב- זה לא אותו אחד. אבל אתם מאוד באיזור:)

itstzar

New member
נו ברור שזה צימרמן בכבודו ובעצמו

האב הרוחני שהדוקטור נעשה בצלמו ובדמותו, בחלל עמוק, הוא הופיע כשרצה לפתח את הEMH החדש ורצה לבסס אותו על באשיר , ואז התגלה עניין ההשבחה הגנטית, ובוויאג'ר הוא הופיע כאשר "הדוקטור" קפץ לביקור ברביע אלפא בפעם השנייה על מנת להציל את אביו , ד"ר צימרמן

Lu Tze

New member
לא התכוונת לדמות ראשית?

במקרה זה, היה אפשר גם לומר Q. אגב, לא הייתי פה כמה ימים, מה קורה?

Bajoran Preist

New member
אמרתי "דמות"

זה כולל דמויות ראשיות ומשניות כאחד, וצימרמן הוא בהחלט דמות משנית(קיינד אוף) של וויאג'ר. והאמת, שמתי לב, אפילו חשבתי להעלות שאלה לאן אלכס נעלם
הכל כרגיל... השמש זורחת, איציק וספי מתווכחים... אבל מה שכן, היה שרשור מרענן במיוחד בנושא DS9, נהנתי מאוד:)

למעלה