חידות

ita101

New member
חידות

1. נהג אוטובוס נסע בכביש ופגע באופנוען באופן חמור כך שהאופנוען נזרק למרחק של 5 מטרים. האופנוע עצמו לא ניזק כלל. א. הכיצד? ב. במי פגע הנהג בנוסף (2 אפשרויות) 2. צבוטותי וקוטטותי הלכו לים. קוטוטי טבע. מי נשאר?

זונע

New member
1.א. ואולי 2

הוא פגע באופנוען, אבל זה לא אומר שהאופנוען רכב על אופנוע... 2.אם כתבת בכוונה שונה 'קוטטותי' ו'קוטוטי', אז זו התשובה. אם לא, אז לא יודע.

ita101

New member
חחח לא שמתי לב

לגבי 1א אתה צודק תחשוב על ב לגבי 2 - התכוונתי שצבותוטי וקוטוטי הלכו לים וקוטוטי טבע. נו - מי נשאר? (זה לא כזה קשה)

izik79

New member
2

נו זאת לא החידה ההיא שאתה צריך לענות "צבוטותי" ואז צובטים אותך?

baraba1

New member
../images/Emo62.gifאולי

1. האופנוען לא היה כלל על האופנוע לחלופין, האופנוען טיפל באופנוע/תידלק אותו/קשר אותו כיוצב' ואז אירעה הפגיעה - אך ורק באופנוען לחלופי חילופין האופנוען היה במצב סטטי במקום נמוך יותר, והאוטובוס שבא ממקום גבוה יותר פגע רק באופנוען שהועף מהאופנוע, האופנוע עצמו לא נפגע שכן עמד במקום של אדמה רכה/בוץ עמוק ולכן הנפילה הקלה למשטח זה לא הזיקה לו. אפשרות נוספת - האופנוען צנח עם האופנוע (כן, יש דבר כזה) ואיכשהו הצליח להתהפך, במצב זה פגע בו חלקו העליון של האוטובוס שנסע בכביש אך האופנוע עצמו השלים את הנחיתה בשדה בוצי ולכן לא נפגע. 2. לא ידוע מה מצבו של צבוטותי כמו כן האם המונח "טבע" מתייחס למוות בטביעה או לטביעה שנסתיימה בהצלה? והאם לאחר ההצלה במידה ואכן אירעה הצלה כזו, מה היה מצבו של הטובע? האם היה בהכרה מלאה?, בערפול?, בתרדמת?, צמח? בנוסף, לא מובנת השאלה "מי נשאר" האם הכוונה למי נשאר בחיים? או שמא - מי נשאר בצורתו הפיסית כאדם? מי נשאר בהכרה? על איזו הישארות מדובר כאן? האם מדובר בהישארות הנפש? אולי בעצם מדובר בהישארות מיותרת שלי מול המקלדת (תירוץ טוב לא לכתוב את שתי העבודות שאני אמור להגיש)

baraba1

New member
לגבי ב'../images/Emo62.gif

זה יכול להיות הרבה דברים: אבל למען הסדר הטוב - האוטובוס נפגע ככל הנראה, בגדיו של האופנוען נפגעו מקום הנחיתה נפגע. ואפשר להוסיף - הולכי רגל אחרים, רוכב שני על האופנוע, אדם התלוי בקדמת האוטובוס, אוגרים תושבי המקום שהוכרו כנכי צה"ל, חיל הפרשים הפרוסי, כבד אווז (של אווז שהיה נוכח, אם כי מצבו של הכבד היה כבר בכי רע עקב הרגלי השתייה של יעקב (האווז הנפגע). נפגעי נזק נפשי, אשר ההכרה בהם בתור שכאלה בבית המשפט הנה נושא מתפתח (צריך להראות מידת קירבה גבוהה - יחד עם זאת יעקב קרוב להרבה אנשים - כולם קרובי משפחה דרך הבקבוק). טוב, אני חייב להתחיל את העבודה.

ita101

New member
חברים - הפרס הכספי עולה

לידיעתכם - "זונע" הצליח לפתור את שאלה 1א ולכן זוכה הוא בחצי מסטיק בזוקה כמובטח. על הזוכה להתייצב במקום הספציפי על מנת לקבל את הפרס או לחלופין לבחור לקבלו בדואר בתשלום סימלי של 100.56 ש"ח כולל מע"מ דמי טיפול ומשלוח (המסטיק מגיע עטוף בעטיפת פצפצים יוקרתית). לברברה - הניסוחים המעניינים שלך אכן זוכים לתשומת לב. יש מצב שנעזר בך לצורך כתיבת תסריט הולם במשטרה לצורך שחזור הפגיעה של נהג האוטובוס העבריין.
אני מעלה את הפרס על ראשה של שאלה 1ב וכן שאלה 2 - מי עדיין לא הצליח לפתור???

baraba1

New member
זה בראבא ולא ברברה../images/Emo89.gif

אני משתתף פה מידי פעם, בכישלון לא מבוטל. בעיקר אומר על פתרונות נכונים שהם לא...אבל אולי יום אחד, גם אני אצליח לפתור או לפחות להבין את התשובות... טוב, אני חייב לחזור לעבודות

זונע

New member
נסיונות ל-2

אולי קוטוטי טבע וצבוטותי הציל אותו? אולי סתם קוטוטי מת
וצבוטותי נשאר? אולי קוטוטי הוא עובד בחברת TEVA, ואז הוא מת מבליעת כדורים? אולי משעמם לי בטירוף?

למעלה