ביפנית?
S Spinel Sun New member 28/3/04 #44 אני לא אומר יותר. נסו לחשוב. זה יכול באנגלית, צרפתתיתת, לא יודע מה. נסו את החידה בשפה כלשהיא ותראו מה יקרה.
אני לא אומר יותר. נסו לחשוב. זה יכול באנגלית, צרפתתיתת, לא יודע מה. נסו את החידה בשפה כלשהיא ותראו מה יקרה.
R Ray girl New member 28/3/04 #45 אבל לחשוב זה כואב ;_; מספיק היה לי את כל משחקי המחשבה האלה אתמול בקניון -.-
S Spinel Sun New member 28/3/04 #47 אופס!! התכוונתי חולם! טיפש שכמוני אם מפרידים את העפיפון מהו באנגלית עפיפון זה קיט ואם הו' קיטו. וה"אתה" זה יו. ביחד יוצא יוקיטו. יאאא איך התבלבלתי בין שורוק לחולם!
אופס!! התכוונתי חולם! טיפש שכמוני אם מפרידים את העפיפון מהו באנגלית עפיפון זה קיט ואם הו' קיטו. וה"אתה" זה יו. ביחד יוצא יוקיטו. יאאא איך התבלבלתי בין שורוק לחולם!
S Spinel Sun New member 28/3/04 #49 אוקיי אבל זה מוזר... בעעעעעעע ההתחלה של בת שנראית(או מתנהגת) כבן, ואתה... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חידות קודמות יעזרו מעט...
אוקיי אבל זה מוזר... בעעעעעעע ההתחלה של בת שנראית(או מתנהגת) כבן, ואתה... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חידות קודמות יעזרו מעט...
O OFIRB9 New member 28/3/04 #50 לא יוקיטו מהפרק של סיילנס? -.-;;; אה אני יודעת, טומבוי ויו, זה טמויו ^^
S Spinel Sun New member 28/3/04 #51 זה היה מהיר! טוב נגמרו לי החידות- תורכם... *מציץ בקלף ששלפתם* חחחחחחחחחח