חידות קסמים

• פותח הנושא abgs
  • פורסם בתאריך

abgs

New member
חידות קסמים

החלטתי לעשות חידה אבל לא רגילה אלא חידה של קסמים אז בבקשה תענו לי מה כל קסם עושה 1.קסם סאמוני(אככיו) 2.אלוהומורה 3.ריקטוסמפרה 4.פיניטו אינקנטאטם 5.טרנטלגרה 6.סרפנסורטיה 7.סטאפפי (stupefy) 8.פסקיפיקסי פסטרנומי 9.אקספטו פטרונוס 10.קורציו וזהו בינתיים

shai2k

New member
אלוהומרה

אני לא יודע את התשובות של החידות האחרות אבל אני זוכר שאלוהומרה הוא לחש שפורץ מנעולים

abgs

New member
אני אפרסם את התשובות מחר

אני אפרסם את התשובות מחר כי פשוט שחכתי באיזה עמודים זה היה אבל אני אמצע את זה. ובקשר לשאלה מה זה אקספלירמוס זה קסם הניטרול שמעיף ליריב את השרביט.

bagman

New member
ארבע תשובות

טוב אז ככה: 1.אככיו הוא כמובן קסם המשיכה איתו מושכים אליך חפצים (ומורים :) ) 4. אין לי מושג אבל פיניטו זה סוף ואינקנטטם זה מפגש? (priory incantatem) 8. זה אני זוכר. זה מה שלוקהרט צעק על הפיקסים (למרות שזה לא עזר) 9. אקספטו פטרונום - קסם הפטרונוס הידוע נ.ב 1 אם אף אחד לא זוכר את כל הקסמים בבקשה תפרסם את התשובות המלאות כי זה נורא מענין אותי נ.ב 2 חשבתי על עוד קסם: מה זה ``אקספליארמוס``?

פרספוני

New member
תשובה

אקספליראמוס הוא קסם שמטרתו לפרוק את היריב מנשקו (שרביטו).

יפעת28

New member
סרפנסורטיה

זהו הקסם שאמר סנייפ במועדון הדו קרב כדי שהנחש השחור יעלם... נדמה לי... (כמובן שאני יכולה לצעוד שני צעדים אל הכוננית, עליה מונח הספר השני ולוודא את זה, אבל אז זה לא כיף) תקן אותי אם טעיתי.

הקוסם

New member
אקספטו פטרונוס

אני יודע שאקספטו פטרונום, זה כישוף שעוזר להרחקת סוהרסנים

למעלה