למה להרוס?! אני לא ידעתי שלפרק הראשון של העונה השישית קוראים ככה! ובכלל, איך אתם יודעים את השם שלו?
S steelwater New member 19/8/06 #21 למה להרוס?! אני לא ידעתי שלפרק הראשון של העונה השישית קוראים ככה! ובכלל, איך אתם יודעים את השם שלו?
D doralt New member 19/8/06 #22 איך בדיוק זה הורס? נו באמת.. זאת לא סדרת מתח או משהו. שלפי שם הפרק מתחילים ספקולציות לגבי העלילה. זה רק משחק. בכל מקרה סליחה!
איך בדיוק זה הורס? נו באמת.. זאת לא סדרת מתח או משהו. שלפי שם הפרק מתחילים ספקולציות לגבי העלילה. זה רק משחק. בכל מקרה סליחה!
S steelwater New member 19/8/06 #23 דווקא כן השם של הפרק לרוב קשור למה שקורה בסדרה. אבל זה בסדר חחח לא נורא.
D doralt New member 19/8/06 #24 אז הנה -->משחק חדש! צריך לנחש מה העלילה של הפרק הראשון בעונה השישית (על סמך שם הפרק, סוף עונה 5 או סתם מה שרוצים) וכשישודר הפרק נראה מי היה הכי קרוב. ודרך אגב.. אני ראיתי רק את שתי העונות הראשונות אז אם לי זה לא מפריע..
אז הנה -->משחק חדש! צריך לנחש מה העלילה של הפרק הראשון בעונה השישית (על סמך שם הפרק, סוף עונה 5 או סתם מה שרוצים) וכשישודר הפרק נראה מי היה הכי קרוב. ודרך אגב.. אני ראיתי רק את שתי העונות הראשונות אז אם לי זה לא מפריע..