חידות פרקים הא, גם אני עשיתי!
A Angelus New member 11/8/06 #2 אין לי את הרשימת פרקים אבל אני חושב שהיה פרק בשם My cup of tea..? או שלא? אני אעבור על הרשימה. רואה, לא רק גיתית מוכשרת.
אין לי את הרשימת פרקים אבל אני חושב שהיה פרק בשם My cup of tea..? או שלא? אני אעבור על הרשימה. רואה, לא רק גיתית מוכשרת.
S steelwater New member 14/8/06 #5 נכון! צדקת!!!../images/Emo140.gif ייי! התכוונתי לפרק הזה. יאללה אנשים, תמשיכו לפרסם חידות, זה ממש כיף.
נכון! צדקת!!!../images/Emo140.gif ייי! התכוונתי לפרק הזה. יאללה אנשים, תמשיכו לפרסם חידות, זה ממש כיף.
א אמבריי לנצח New member 16/8/06 #9 האמ לוידעת פשוט ראיתי זה פרויקט וואי אז הבנתי זה היה דווקא מהמוצלחים יש בזה גם שנינות כי הMY בשם הפרק מייצג את זה שזה גירסה ישראלית כאילו הביג בראדר שלנו זה פרוייקט וואי אהבתי
האמ לוידעת פשוט ראיתי זה פרויקט וואי אז הבנתי זה היה דווקא מהמוצלחים יש בזה גם שנינות כי הMY בשם הפרק מייצג את זה שזה גירסה ישראלית כאילו הביג בראדר שלנו זה פרוייקט וואי אהבתי
D doralt New member 17/8/06 #16 רק אני לא מבין?../images/Emo4.gif סביטי וונדר - blind. הבנתי. מה קשור העץ?