חידות סיטואציה

חידות סיטואציה

אחותי צריכה לצבא חידות סיטואציה (שעל ידי שאלות כן ולא מגיעים לתשובה) ולכן היא ביקש ממני. אני שלא ממש אוהב חידות כאלה לא ידעתי מה להגיד לה אבל הבטחתי לה שבפורום הזה יש כמה מכורי סיטואציה. מי שיוכל לכתוב לי פה חידות סיטואציה ותשובותיהן זה יהיה מצוין. אפילו חידה אחת תעזור ואני לא מכיר כמעט אף חידה (החידה היחידה שאני מכיר היא עם האישה שקונה נעליים חדשות ומתה בעבודה) כך שאל תחסכו ממני חידות כי אתם חושבים שכולם מכירים. תודה למי שיעזור.

the YOOK

New member
כמה חידות...

1. אדם נכנס לבר, ומבקש משקה. הברמן מכוון אליו אקדח והאדם אמר תודה ויוצא. מה קורה כאן? תשובה: האדם שיהק וביקש לשתות כדי להפסיק את השיהוק, והברמן הבהיל אותו וככה הפסיק את השיהוק שלו. 2. על הרצפה נמצאו גופותיהם של וונדה וג'ורג'. הרצפה הייתה רטובה ומסביב היו שברי זכוכית. מה קרה? תשובה: ג'ורג' וונדה הם דגים, שלרוע מזלם נשבר להם האקווריום. 3. אדם נכנס למסעדה ומזמין שחף. הוא לוקח ביס. בלי לומר מילה יוצא החוצה ומתאבד. למה? תשובה: (זו אולי חידת הסיטואציה הכי מטומטמת) האדם ואשתו ואדם נוסף היו תקועים על אי בודד. אישתו והאדם השני הלכו לצוד אוכל ורק האדם חזר בלי אישתו, וטען שהיא מתה (נפלה לבור או משו) ושהוא צד שחף. כשהאיש אכל במסעדה שחף הוא הבין שמה שהוא אכל באי לא היה שחף אלא אשתו. 4. בחדר גבוה, שכולו מוצף במים מצאו אדם תלוי ומכתב התאבדות. אבל החדר גבוה מדי בשביל שהאדם יוכל להגיע לתקרה. איך הוא תלה את עצמו תשובה: הוא עמד על קרח שאז נמס, ולכן החדר מוצף. זה מה שאני זוכר כרגע... מקווה שעזרתי לך!

למעלה