הפיתרון של העוגה: חיתוך ראשון: שני חלקים חיתוך שני: ארבעה חלקים חיתוך שלישי: שישה חלקים חיתוך רביעי: שמונה חלקים חיתוך חמישי, שישי, שביעי, שמיני: שש עשרה חתיכות חיתוך תשיעי לרוחב של העוגה יצור 32 חתיכות בשתי קומות.
1. לא קיים. 2. עבודות בכביש 3. מהמורות (באמפרים) בכביש 4. לפני פגישה עם מסילת רכבת 5. תמרור על המסילה של הרכבת. 6. סכנת החלקה 7. תמרור שקיים ואומר, כשמו, האט. 8. טרקטורים בקרבת מקום/חוצים. 9. לא קיים 10. לא קיים 11. מעבר הולכי רגל לפניך. (התמרור הכחול יופיע על המעבר חציה עצמו) 12. לא קיים.
1. קיים 2. קיים 3. לא קיים - מצטער לא ככה נירראים מקפצות 4. קיים 5. לא קיים - גם ככה לא ניראה מסילה של מפגש רכבת 6. קיים 7. קיים 8. קיים 9. קיים 10. קיים - יש לי איתו בעיה שאני לא רואה מה כתוב למטה בקטן . 11. - יש לי איתו בעיה , חסרים לי שתי פסים של המעבר חציה מתחת לרגלים של האיש 12. קיים
הם אמורים להיות הפוכים. או שהדק באמצע והעבה משמאל (הצטרפות של כלי רכב מצד ימין לתנועה מהירה, לרוב בכביש מהיר) או שהעבה באמצע והדק מימין (מראה על הצטרפות של כלי רכב לנתיבים שלך, למשל כשיורדים לאיילון דרום/צפון) רונקו
1)לא קיים- אם אני זוכר יש שיקוף שלו. 2)לא קיים האיש ממש למטה אין רווח לבן (אם אני זוכר) 3) לא קיים- באמפר זה שתיים ברורים. (כמו שהמורה שלי אמר כמו ____ של אישה) 4)קיים 5) לא קיים - אין התנגשות בין שני התמרורים. 6) לא קיים - יש שני סימנים של הצמיגים. 7) קיים. 8) קיים. 9) לא חושב שקיים בארץ אבל יתכן בחו"ל. 10)לא קיים- החיצים לאותו כיוון אם אני זוכר. 11)לא קיים- חסר פס. 12) לא קיים אבל יש שיקוף לו.
אבל נראה לי שהמס' המקסימלי כשחותכים עוגה ל n (מס' אי-זוגי) חתיכות הוא: [ N*(N/2) + N/2 ] (ונעגל את N/2 למעלה) ולכן המס' הוא 50 חתיכות - חמש חתיכות לאורך העוגה, וארבע חתיכות ב"עומק" העוגה.
החתך הראשון באמת נותן שתי חתיכות, והשני ארבע, אבל החתך השלישי לא חייב לעבור בנקודת המפגש בין שני החתכים הראשונים. זה יצא לא ברור, אז אני מוסיפה ציור. כלומר, עם שלושה חתכים כבר יש שבע חתיכות.