חידוש AXN בן 2 חשוב

KKANY

New member
הכנתי כבר

אבל אם אתה יכול אני יביא לך לינקים לאתרים ותוריד הרבה תמונות לגלריה של האתר יש המון תמונות להוריד אבל אני צריך לעשות סיכומי פרקים

יש לי הרבה מאוד תמונות...../images/Emo60.gif

בלי שום קשר לזה שצריך להוריד.... ותן לי, אני יעשה את סיכומי הפרקים רק תגיד לי איזה פרקים ומתי להגיש לך את זה....

KKANY

New member
תעשה מפרק

דאבלפרקר עד סוף העונה ואני ימשיך את זה אני הולך להוריד תמונות עכשיו יש לי הרבה זמן בגלל שקיבלתי שפעת

הנה רואה גם את לא בריא../images/Emo60.gif

עכשיו תורה של עין חתול מדאבל פרקר עד סוף העונה וזהו?

KKANY

New member
הורדתי פעם

את כל התמונות שיכולות להיות אבל נמחקו לי בגלל ההרד דיסק ה****** ***** עכשיו אני מוריד מחדש

KKANY

New member
תגיד לי

יש לך ת´קליפים אני צריך גם אותם ואיפה לעזאזל סיריוס סנייפ??????? אני צריך שהוא ישלח לי את הסרטון פתיחה אני צריך גם להכין את העמוד של הפרסים בהם זכתה הסדרה ויעזור לנו לעשות את הדברים לאתר נ.ב. אני סקרן לראות אם בחרו ב7ימים למרתון בAXN

KKANY

New member
מה באיציק

למה לא אמר לך כלום???? מה קרה לו????? אני מנסה לשלוח לו מסרים ואימיילים והוא לא עונה מה הוא נפצע שוב????????? נ.ב. הורדתי חצי גלריה כבר ואני יכין עכשיו רקעים בלעדיים לאתר

הוא לא נפצע, בטח....../images/Emo60.gif

יש לו בעיה עם האינטרנט או שהוא עסוק יותר מידי בלימודים

KKANY

New member
גם לי הייתה בעיה

היו בעיות עם הקו טלפון[URL='http://'] ה%*&%&^^%[/URL]

KKANY

New member
מה אמרתי לך

גם לי הייתה בעיה סיכום מגיפה סירוסניפ ראשון אתה שני אני שלישי ועין חתול הולכת לצבא בקרוב!!!

KKANY

New member
אתה יודע מה

היא עושה יכול להיות שהיא כרונונאוטית כמוך

לא ידעתי שיש חזרה בזמן...../images/Emo60.gif

בצה´´ל.... אבל אם יש אז אני רוצה להצטרף לצה´´ל ולהיות פרקר הישראלי!!!

KKANY

New member
ב´ונאה

זה יכול להיות רעיון לאתר נעשה פיק או תרשים של NNL הישראלי רק צריך לחשוב על מיקום לNNL הישראלי יש לך מקום טוב????

באמריקה זה נוואדה בישראל...../images/Emo60.gif

בחולות של באר שבע מנהל המקום היה: שימעון פרס(פחחחחח) מנהל ביטחוני:שאול מופז כרונאוט:אני(פרנק ב´ פרקר) ותחשוב על עוד רעיונות

KKANY

New member
שמעון פרס?????

אני יצייר בקרוב את השרטוט של המתקן הישראלי+הסברים ומי הצוות אבל תביא משהו יותר טוב משמעון פרס

Siriusnip

New member
ואתה צודק!!!../images/Emo15.gif

היו לי בעיו עם האינטרנט עד לפני 4 ימים ותיקנתי את הבעיה! ואז התחברתי כדי להגיד לכולם שנה טובה, והלכתי לחגוג. היה לי חודש של 3 מבחנים כל שבוע, מצטער שלא היה לי זמן לסדר את האינטרנט כדי להכנס לפורום.

למעלה