חידוש AXN בן 2 חשוב

KKANY

New member
חידוש AXN בן 2 חשוב

אם קונים מעריב לנוער ווחרים שבעה ימים בתור הסדרה מחייגים לAXN ואז התוכנית הזוכה עושים מרתון שלה (לפני שהסדרה חוזרת)תצביעו ואז יהיה בפעם הראשונה מרתון 7ימים נ.ב. למי שרוצה יש מקום בצוות של האתר בסיכום פרקים

שלום חזרתי...../images/Emo60.gif

כן כן חזרתי... לאחר תקופת של פציעה קשה חזרתי ואני מוכןומזומן לעזור במה שצריך

חחח אבל רק שתדע...../images/Emo60.gif

שזה היה הרבה יותר קשה מסם פריקת כתף ושבירת עצם הבריח

KKANY

New member
כמובן בטח הייתה

לך פריקת כתף נ.ב. אני הולך לעשותגרפיקה פצצתית לאתר אנימציות תלת מימד בלגנים יש מזל שאני מכין את האתר למה אני מבין טוב בכל אלו אני מנסה להעלות תמונות אבל זה משוכלל מידי זה יותר מ250KB זה 256KB ואני גם הייתי צריך לשנות פורמט אז תקשיב יש לי פורום מצאתי שרת שתומך בסקריפטים עכשיו אני צריך לראות את הסרטון פתיחה ולהעלות אותו

KKANY

New member
איך זה

שני פצועים ברצף?? הבאתי דוגמה לגרפיקה ממוחשבת לדוגמא הפעם עשיתי משהו פשוט אתה שם לב????

פשוט מאוד....../images/Emo60.gif

תראה כמובן שזה לא בכוונה כול הפציעות האלו זה בעצם פציעה די מצחיקה אבל השתדלתי לא לקחת ללב אחרי הכול זה לא מחסנית...

KKANY

New member
מה קרה????

למה נפצעת חוץ מזה אתה יודע איפה סריוס סנייפ??? חשבתי על רעיון קטלני לאללה לאתר

כמו שאמרתי זה...../images/Emo60.gif

רצתי בבית ספר ואיבדתי שליטה ונפלתי על הכתף... אין לי מושג איפה סירוסניפ הוא לא מתחבר כבר חודש...

KKANY

New member
שמת לב

מה עשיתי בגרפיקה ממוחשבת אני מכין המון כאלו עכשיו ואנימציות ורקעים נ.ב. הסדרה חוזרת עוד כמה שבועות אני צריך סיכומי פרקים שיהיו מוכנים

שמתי לב וזה יפה מאוד../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אל תדאג ברגע שהפרקים יחזרו אני יתחיל לכתוב נ.ב. אם כבר התחלתה את האתר ואם העלתה אותו? ואם עשיתה כבר איסיקיו?

KKANY

New member
שלח

לי לאימייל מה שאתה רוצה האימייל שלי [email protected] נ.ב. שמעת AXN עושים שינוי בלוח השידורים ומחזירים את 7ימים בעוד שבוע הם עושים שינוי ואחרי כמה זמן(שבוע בערך) הם יחזירו את שבעה ימים

KKANY

New member
כן בערך שבועיים

אם ת´צריך לשלוח לי סיכומי פרקים או משהו לאתר שלח לאימייל שלי

בנתיים אני יכול לכתוב רק...../images/Emo60.gif

על שתי הפרים הראשונים ומאז שיתחיל אני יתחיל לכתוב מהתחלה!!

למעלה