חידוש רשיון

חידוש רשיון

אם אני נהג חדש (עם רשיון מעל שנה) וקיבלתי דו"ח על דיבור בפלאפון באמצע נסיעה (4 נק' 500 ש"ח) שי סיכוי שבגלל זה יעשו לי בעיה בקבלת הרשיון החדש? בהנחה שזה הדו"ח היחיד שקיבלתי בכל השנתיים? תודה.

MrJacKasS

New member
אכן

תאוריה מחדש ואתה נחשב לנהג חדש לשנתיים נוספות

almogas

New member
אין עוד סוגג של תאוריה..

אם אתה צריך לעשות תאוריה אז זה כמו של מי שרק התחיל ללמוד נהיגה.. ואני חושב שעל דבר כזה לא מקבלים הארכה.. אני חושב שרק על נסיעה בעצור מעבר באדום.. רק על זה אתה מקבל תאוריה וטסט(לפעמים..) בקיצר תבדוק

למה הכוונה הארכה?

איך אני אדע אם על דבר כזה אני אצטרך לעבור תיאוריה חדשה או משהו אחר? להזכירכם, 4 נקודות 500 ש"ח

מומחי הפורום

הושיעו...

MrJacKasS

New member
אחי, אין חכם כבעל ניסיון

(שהוא אני) - תאוריה מחדש, נהג חדש לשנתיים נוספות.

על מה קיבלת את זה?

דיברתי עם מישהו שבאמת מבין בחוקים והוא אמר שזה חרטה... רק אם שוללים לך את הרשיון אתה עושה את זה מחדש.

MrJacKasS

New member
לא אני קיבלתי ב"ה

ולא הייתי סומך על המישהו הזה יותר מדי.

wil

New member
סנקציות משרד הרישוי

כגון נהג חדש לעוד שנתיים, תיאוריה מחדש, ובמקרים מסויימים גם טסט מחדש (!!) - מוטלות על נהג חדש שמורשע בעבירה מקבוצה מסויימת. מהירות מופרזת, למשל, נמצאת בקבוצה. (אפילו דוחות מהירות מהסוג הכי קל שאפילו לא מזכים בניקוד) עבירת פלאפון, למיטב זכרוני, אינה ברשימה, ולכן לא צפויה בעיה בחידוש הרשיון. מקווה שלמדת את הלקח ומעכשיו אתה בזמן נהיגה נוהג בלבד, ולא מתעסק עם פלאפון או הסחות דעת אחרות. זה מסוכן בהרבה מהרבה עבירות שנעשות במודע.

adidas88

New member
שאלה

יש חברות שמשכירות בליסינג שלא מקבלים את הנקודות... במקרה כזה יכול להיות הארכה של נהג חדש? כי בעצם לא יודעים מי נהג והכל אני טועה?

wil

New member
נקודות נצברות לנהג שמופיע בדו"ח

אם מופיע שם הנהג שמשתמש ברכב - הוא צובר נקודות. אם מופיע מספר ח.פ של חברה בע"מ, ומשלמים את הדו"ח כמו שהוא בלי לשאול שאלות - אז כמובן אין צבירת נקודות כי יישות משפטית מופשטת לא צוברת נקודות...

wil

New member
בתקנות התעבורה, זו אחת התוספות

לא זוכר איזו, אולי רביעית או שביעית או לא יודע. אולי למישהו יש קישור לזה ברשת...

למעלה