חידוש קשר .....

ברבי351

New member
חידוש קשר .....

רציתי לדעת אם מישיהו שפגשתי לפני חודש וחצי יתקשר אלי עד סוף השבוע הזה..
אנחנו רק חברים בפייסבוק
זה מישיהו שלא ראיתי 25 שנה והוא היה החבר הראשון שלי....

יצא לי
קלף תומך/חוסם - נער המטבעות
תשובה - 3 מטבעות
קלף חוסם/תומך - מלכת המטות

מה זה אומר ?? יש סיכוי??? והאם אפשר לדעת מה הוא מרגיש??

אודה לתשובתכם המהירה

kikona126

New member
ברבי, למה שלא תקשרי את?

אם חשוב לך שהקשר יתקדם אז תפעלי את...
&nbsp
בכל מקרה השאלה שלך לקלפים נבואית. בפועל כל שאלה נבואית היא אפשרית כי מציגה עוד אחד מהמסלולים שקיימים בחיים שלך, השאלה היא האם תגיעי למסלול הזה.
בנוסף שימי לב שאת שואלת עליו, האנרגיה שלך לא יכולה לספר לנו על האנרגיה שלו...
&nbsp
ובקיצור, לדעתי, הקלפים לא יענו תשובה כנה בנושא. אם הבחור חשוב לך, תרימי אליו טלפון בעצמך. ואם אין לך את המספר, אפשר להתקשר לאנשים גם דרך הפייסבוק...

ברבי351

New member
צהריים טובים...קודם כל תודה רבה ..שנית...

יש לי את הטלפון שלו ...אבל...אין לי אומץ ליזום ...הכי קטע ששנינו בפייס ולא פונה אליי...בצאט ..רק ,עושה לייקים" ...אני יודעת שהוא נמצא במערכת זוגית אחרת שלדבריו "שנינו ביחד וכל אחד לחוד"...ומאז שנפגשנו לאחרונה למרות הבטחות להפגש שוב...נעלם פתאם ככה בלי סיבה ...נכון שעברו 25 שנה ואני הספקתי להתגרש בינתיים ..והוא גם פעמיים...והקשר הזה שהוא נמצא בו..הכל נראה לי הזוי..וקשה לעיכול...לפני הפגישה הוא היה היוזם וככה התרגלתי..והכל זרם נחמד..אולי "נפגע" ממשהו שקשור אלי??? אולי מתלבט?. ואולי לא מעוניין?? איך אפשר לדעתתתת??

אתמול עשיתי פריסה נוספת ושאלתי :"מה הפוטנציאל לקשר ביני לבינו עד סוף החודש"?? ויצא: קלף תומך/חוסם =מלכת הגביעים
קלף תשובה - 5 מוטות
קלף תומך/חוסם = אביר המוטות

מה יהיה איתנו???

kikona126

New member
את מרימה לי להנחתה

ובדרך כלל זה התפקיד שלי להרים לאנשים להנחתה (תרתי משמע...)
אבל אני בוחרת להעביר את הכדור בצורה אחרת...
פרסת בקלפים, פריסה שאני אישית לא מכירה (מודה באשמה) וגם הרבה זמן שלא תקשרתי או קראתי בקלפים, בכל מקרה הסתכלתי עליה, על הקלפים וקלף חמש המוטות העלה בי שאלה, אם הפריסה תגיד שיש פוטנציאל לקשר, אז יהיה לך אומץ ליזום?
&nbsp
כמו שאמרתי קודם לכן, הפריסות בקלפים, תקשורים, חלומות שלנו, כל אלו יכולים להראות ולהצביע על דרך המלך עליה תמיד חלמת. אבל הדרך הזאת היא עוד שביל אליו תגיעי אם תעברי בשביל אחר קודם לכן. יש קיצורי דרך, אבל מקיצורי דרך לא תלמדי את השיעור שלך, ואז תחזרי חזרה אחורה כדי לעלות על השביל הנכון.
&nbsp
הוא מסמן לך לייקים אבל אתם לא בקשר לאחרונה, מה שאומר שהפריסה דיי תלויה באוויר.
&nbsp
דברי איתו בצאט בפייסבוק, שיחה רגילה ופשוטה, תוודאי שאת יכולה לשלוט ברגשות שלך מולו ולהתנהל כמו שצריך (שהפחד הזה מלזום מצטמצם, ושאת לא מרגישה באטרף אם הוא לא מחזיר תשובה ישר או בכלל) תדברו על הדברים הפשוטים של החיים, עבודה מגורים, משפחה תחביבים. את תגלי שאותו האדם שעומד מולך הוא לא אותו האדם מלפני 25 שנה, האם הוא עדיין מתאים לך? תבדקי את זה. הקשר בינכם צריך להבנות מחדש, כאילו ולא הכרתם קודם לכן. כי כרגע שניכם מגיעים ממקומות שונים אם אני אסתכל הפריסה אני אגיד שהאחד מופנם יותר והשני מוחצן יותר (אבל שוב הפריסה נורא באוויר)

ברבי351

New member
תודה...אבל אפילו אם הפריסה תגיד שיש פוטנציאל לקשר

אני לא אזום...לא מסוגלת....ניסיתי לפנות אליו בצ'אט לפני כמה ימים אבל רק השארתי הודעה שיש לו ד"ש חם מחברה ותיקהה שלנו שהתגעגעה אליו...ושהי השביעה אותי למסור ו.זהו... הוא חזר וענה בקרירות שאמסור חזרה... את מבינה למה קשה לי עם היוזמה?? ...ואולי את מבינה בחלומות קצת...
כמה ימים אחרי שנפגשנו לפני חודש וחצי בערך חלמתי 2 חלומות בהבדל של כמה ימים.
בחלום הראשון שהיה ברור כאילו מציאותי חלמתי שאני והוא עומדים על שפת הים והחול רך ונעים ומיי הים רגועים ואני רוצה להכניס את כף רגלי למים ופוחדת והוא עומד לידי לבוש בגלביה לבנה אוחז בכתפי ואומר לי לא לפחד להכניס את הרגל למים. אני מתלבטת אבל בסוף מכניסה את הרגל למים..וכך נגמר החלום.החלום היה ברור כל כך הדמויות ברורות !!

לאחר שלושה ימים מהחלום הראשון חלמתי עוד חלום ברור !!
שאני עולה במעלית מהירה (כמו בקניונים) פעמיים. בפעם הראשונה אני עולה עד הסוף ובפעם השניה אני עולה ונופל לי סנדל אחד, אבל אני מגיעה עד הסוף. פתאם אני רואה את עצמי עם חברות במפגש חברתי ויש בידי צלחת יפה לבנה עם עיטורים כחולים.אני מרימה את ראשי ורואה אותו יושב מולי לבוש סרבל ורוד ולבן יחד עם מישיהי שדמותה מטושטשת ומביט אלי. פתאם הוא קם ויוצא לבד בלעדיה ואני קוראת לו בשמו ורצה אחריו ואז הוא מסתובב אלי מחבק ומנשק אותי. אני בטוחה שצעקתי את השם שלו בלילה מרוב שהקריאה בשמו היתה חזקה בחלום. לא יודעת מה הפרוש ומה זה מסמל.....אם תוכלי לפענח אשמח ושוב אלפי תודות

kikona126

New member
חלומות

החלום הראשון שלך מראה על הפחד שלך לגעת ברגשות. מה שגורם לך לעמוד במקום בחיים. אני לא יודעת מה היה טיב היחסים בין שניכם בעבר, אבל מרגיש לי שהוא היחיד שיכל להשפיע עליך בכל מה שקשור לרגשות.
&nbsp
בשני החלומות יש מוטיבים משראים על תקיעות, הסנדל שנפל, הכניסה למים עם הרגל.
&nbsp
תראי מצד אחד החלומות מראים שיש בך איזה רגש כלפי אותו הבחור שאת מפחדת לההוציא אותו החוצה או לגעת בו.
&nbsp
שוב ברבי, עדברו 25 שנים, אפילו שנתיים זהו זמן מספיק גדול בו אנשים משתנים, לטובה או לרעה זה כבר תלוי בחוויות החיים שלהם, תבדקי עם עצמך האם הרגש אותו את מרגישה הוא אותו הרגש שהרגשת פעם, האם הוא עדיין רגש נכון?
&nbsp

ברבי351

New member
הייי הבחור הזה היה החבר הראשון שלי פתחתי את העיניים איתו

לפניו לא היה לי קשר רציני ואינטימי עם אף אחד ואפשר גם להגיד שזו אהבת חיי
נכון שעברו מלא שנים ושנינו עברנו המון וסביר להניח שגם השתנינו
נכון שאני פוחדת ויש לי ספיקות לגבי חידוש הקשר כי הפרידההיתה כואבת והשאירה בי חותמות לכל החיים (למרות שהייתי נשואה 12 שנים) (וגם הוא עבר 2 גרושים וכרגע חי עם מישיהי ללא נישואין עם ילדה ולטענתו אין ביניהם כלום מבחינה אינטמית)אבל מה שמעניין אותי וחשוב לי ....מה הוא חושב לעשות עם זה לפי הקלפים ולפי החלומות? האם הוא מעוניין לחדש את הקשר? האם הקשר יתחדש ויוביל למשהו?? אני מבולבלתתתת

kikona126

New member
אני לא יכולה להגיד מה הוא

חושב לעשות עם זה לפי הקלפים או החלומות.
כי החלום או הפריסה לא שלו, הם עליו אבל לא שלו.
&nbsp
מצטערת...

kikona126

New member
בקשר לשאר השאלות שלך

מאחר ויש שני אנשים הקשורים בדבר, את והוא. ואת לא יודעת איפה הוא בחיים כרגע, המקום שלך הוא ליזום מקסימום תקבלי ״לא״ כתשובה. לפעמים צריך ללמוד גם לקבל לא כתשובה, ולא לקחת את זה באופן רע. קשר בין 2 אנשים אם הוא זוגי או סתם חברי, תמיד יהיה בנוי על חילופי אנרגיות וחשוב לדעת שגם אם האנרגיה לר חיובית והתשובה היא שלילית זה לא כי ״אני עשיתי משהו רע״ (לא בהכרח) אלא גם יכול להיות משהו שבכלל לא קשור אלי ומגיע מהצד השני.
&nbsp
תשמעי את השיר גיבור של איה זהבי. מהו הגיבור שהיא מדברת עליו בשיר?

ברבי351

New member
תודה רבה..... שמעתי את השיר המקסים הזה..הגיבור בשיר זו אני

אבל....אני יכולה להיות גיבורה בעניינים אחרים ואולי בכל התחומים בחיים ..רק לא עם היוזמה לקשר שלי איתו....זה "מעבר לגבולות היכולת שלי"....מעדיפה ל"הבין לבד"....תודה ענקית !!

kikona126

New member
שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך

מאחלת לך שתלמדי להוריד את הקליפה הזאת מעל עצמך.
&nbsp
קיקי

למעלה