חידוש קשר

חידוש קשר

היי קרן ת.ל. שלי 4/9/77 יש לי ידיד טוב וכרגע מנותק קצת הקשר בנינו אבקש לדעת האם נחזור להיות בקשר 3/12/68 תודה

ימית 30

New member
תשובה

קרן שלום ראיתי היום שענית על שאלות מה את מדלגת על שאלות תודה

אני עונה לפי הסדר ,יש שאלות מלפני כמה ימים

שעוד לא קיבלו תשובות . סבלנות .

אני מאמינה שכן אך לא כרגע .

הוא נמצא בתקופה של שינויים אישיים ואין לו ממש רצון להיות עם אחרים בקשר.

ימית 30

New member
שינויים

על איזה שינויים את מדברת למשל? תני דוגמא? ואצלי האם אני עוברת תקופה טובה עכשיו ובכלל?

אינני מוסרת פרטים על צד שלישי ללא ידיעתו

ואת כל הזמן שואלת אותי על אחרים . אם את רוצה לשאול על עצמך , מקדי שאלה ספציפית . בברכה,קרן

ימית 30

New member
תשובה

אז כן שאלתי על עצמי איזה תקופה אני עכשיו בעבודה ובזוגיות 4/9/77 ובעלי 18/7/69 תודה

אוקיי ימית ,

השנה האחרונה לא הייתה קלה בתחומי הזוגיות והבית הרבה סבלנות אין לשניכם , המערכת הזוגית שלכם בנויה על אמון ומסגרת ידועה מראש לשניכם וכשישנם קשיים כלכליים ורגשיים המערכת שלכם יוצאת מאיזון . ישנו משבר אמון וקושי תקשורתי . הראש שלך נמצא קצת בחוץ,מחוץ לקשר ... רוצה חופש נמאס לך גם בעבודה והבית אתם לקראת שינויים וכן נמצאים בתקופת משבר . יש לך מחשבות על מעבר בית ,מעבר עבודה אם את עדיין עובדת וגם אצלו ישנם שינויים בעבודה . לפי מה שאני רואה הוא כבר היה נשוי וזאת זוגיות שנייה , לך יש קושי בדיבור ולכן התקשורת לקויה ויש לעבוד עליה אם את רוצה להחזיק את הקשר . חשוב לעבוד על הבטחון העצמי שלך כי את לא רואה את עצמך כשווה בין שויים ולכן מפגינה עודף ביטחון וחוסר סבלנות וההיפך .. אך זה מעיד בדיוק הפוך על הפוך . בברכה,קרן

למעלה