חידוש קצר וחביב

חידוש קצר וחביב

כל אדם מתוק עם טיקים קלים קרוי "טורטיט" (ולא טוראט) בברכת שבוע מקסים הליצן

שביק

New member
זוכרים את החוברות שלנו "טור-עט שלי"?

הליצן על תופים הוא בעל הרעיון שיצא לפועל. בזכותך ליצן על תופים שלי יש עמותה והיו החוברות "טור-עט שלי" במשך שנים. הן היו כרטיס הביקור שלנו, כעמותה לעשייה שלנו, להעלאת המודעות לתסמונת טוראט במוסדות השונים ברחבי הארץ. בזכותך הכרתי עולם מופלא ומרתק, אנשים מיוחדים וניפלאים. אינני יודעת מה הייתי לולא הטוראט שלך. חיי בוודאי היו ניראים אחרת ומשעממים. למשל: ללכת לעבודה, להיות עקרת בית ומה עוד? בזכותך חיי היו מלאי תוכן ועשייה. אני מודה לאלוהים בכל יום שנתן לי אותך וכמובן גם את אחיותיך אוהבת אותך אמך.

אין ספק שהעמותה עזרה ועוזרת רבות

ועל כך כה לחי! ואם בנוסטולגיה עסקינן אז אני זוכרת את תחילת הדרך כמה בכי ולחץ ליוו את אותה תקופה והרופאה שטיפלה בילדי אז הפנתה אותי לעמותה ואת שביק היקרה ענית וליווית אותי בסבלנות רבה ופשוט עשית לי סדר במחשבות ובדברים. וגם הפנת אותי לפורום הנהדר שכל כך עזר ועוזר לי (בעיקר בפאן החברתי) הכרתי חברים מדהימים שלולא הטוראט לא הייתי מכירה ולכן שמחה שאתם קיימים... ולסיום זכרון מצחיק וגעגוע לאותה תקופה של מפגשים בימי שישי בעמותה. החברים שאלו אותי בפורום איך הם יכירו אותי וצחקנו מה כל אחד מאיתנו ילבש לקראת המפגש ובסבב היכרות איש החידות וזיו המקורי התחלפו ביניהם בשמות וניסו לעבוד עליי אבל ישר קלטתי והבנתי ששניהם "הליצנים של הכיתה"... אך כיף להזכר...

בת שבע
את אהבת האם שלך

העברת לכולנו. בחיים לא אשכח את השיחה הראשונה שלי איתך..
... אני לא מסוגלת אפילו לתאר לעצמי את ההתמודדות שלנו בלעדיך...
של
ושל אהבה... ונשמור משהו גם לראיון שלנו...

טורטית8

New member
טור נט

הי, זה טורט 8, שוב גנבתי לטורטית את המחשב
ראיתי את הטורים באתר ואני חושב שאפשר וצריך להחיות את זה מחדש. כמשפחה חדשה ב״משפחה״ אני יודע להגיד שללא האנשים הנפלאים פה, התמיכה בפורום וחשוב ביותר התמיכה האישית, אני לא יודע מה היה קורה לנו.... אני נתקלתי ב״מודעות״ לטורט ואני חושב שהעמותה עושה עבודת קודש. וצריך להמשיך לעבוד כדי להמשיך להעלות את המודעות במדרגה נוספת.

למעלה