חידוש פעולות האש חידוש פעולות האש מטילות קלון על השגת שלום בארצנו.
ש שמיל הראפר האלקטרוני New member 11/7/06 #3 גם אני חושב בכיוון מטילות קלון נשמע כמו טיל קל חידוש פעולות האש יעני נערכה שם פעילות ... זה יכול להיות או בשדרות או או באיזור של הגבול הצפוני של לבנון..
גם אני חושב בכיוון מטילות קלון נשמע כמו טיל קל חידוש פעולות האש יעני נערכה שם פעילות ... זה יכול להיות או בשדרות או או באיזור של הגבול הצפוני של לבנון..
ח חייל אמיץ קופר New member 11/7/06 #4 שימו לב: חידוש פעולות האש מטילות קלון על השגת שלום בארצנו. גם חידוש, גם שילוב המילים, רק חסר עוד רמז.
שימו לב: חידוש פעולות האש מטילות קלון על השגת שלום בארצנו. גם חידוש, גם שילוב המילים, רק חסר עוד רמז.
I idoweisman New member 11/7/06 #5 זה באשקלון יש שתי מילים בולטות "אש" "קלון" השאלה היא איפה באשקלון?
ת תום המעוניין New member 11/7/06 #9 כנסו אנשים נראה לי זאת התשובה אני חושב "אש"+----"קלון" אשקלון מ"טיל"ות איפה שנפל טיל באשקלון כלומר קאסם--------> נראה לכם שלשם ישלחו אותנו?תגיבו אנשים משחק מילים זה שם המשחק
כנסו אנשים נראה לי זאת התשובה אני חושב "אש"+----"קלון" אשקלון מ"טיל"ות איפה שנפל טיל באשקלון כלומר קאסם--------> נראה לכם שלשם ישלחו אותנו?תגיבו אנשים משחק מילים זה שם המשחק
ק קורלושא New member 11/7/06 #11 GLOBOXל- אז ככה קודם כל אם אתה כ"כ חושב שהרמז קל ואתה גאון לך תמצא תכסף ושתיים אולי הם שמו פה תרמז כי יש סיבה מסויימת -תחשוב-
GLOBOXל- אז ככה קודם כל אם אתה כ"כ חושב שהרמז קל ואתה גאון לך תמצא תכסף ושתיים אולי הם שמו פה תרמז כי יש סיבה מסויימת -תחשוב-
I idoweisman New member 11/7/06 #13 זה באשקלון יש שתי מילים בולטות "אש" "קלון" השאלה היא איפה באשקלון?
Y yaron3d New member 12/7/06 #16 הרידינג בת"א חברת החשמל חידוש הפעילות= הפעלת המתקן מטילות קלון=על הנזק הסביבתי בארצנו
A abuaziz New member 12/7/06 #18 אוצו חושו לטיילת באשקלון,הזהרו מקסא מובן שהכסף באשקלון בטיילת ליד הים ,אוצו בני אשקלון קחו הכסף והכנסו למרחב נוגן....
אוצו חושו לטיילת באשקלון,הזהרו מקסא מובן שהכסף באשקלון בטיילת ליד הים ,אוצו בני אשקלון קחו הכסף והכנסו למרחב נוגן....
T The Only Selmor New member 12/7/06 #19 הנשר צודק.... זה באמת בית המשפט באשקלון מכיוון שכמו שאמרו יש את המילים אש ו-קלון כאשר הקלון משמש כדו משמעות למי שלא יודע קלון זה גם עונש ואת העונש מקבלים בבית המשפט שיהיה לכם בהצלחה..ותבואו לקריות
הנשר צודק.... זה באמת בית המשפט באשקלון מכיוון שכמו שאמרו יש את המילים אש ו-קלון כאשר הקלון משמש כדו משמעות למי שלא יודע קלון זה גם עונש ואת העונש מקבלים בבית המשפט שיהיה לכם בהצלחה..ותבואו לקריות