חידוש מרענן

• פותח הנושא skito
  • פורסם בתאריך

אפרתש

New member
זה מה שדחוף? משטרה?

מכל המקצועות שבעולם? אני בעד להראות להם קצת מכל מקצוע. אוטו מכבי אש, למשל, הרבה יותר מעניין מניידת. אני כן בעד ללמד זהירות בדרכים. אני לא מבינה למה שוטר צריך לעשות את זה.

נעה גל

New member
ואני באופן אישי חושבת, ש- 4 מפגשים

הם לא הדרך להכיר לילדים את עבודת המשטרה. בעיקרון, זו יוזמה יפה, אבל, בעוד שנה הילדים האלה לא יזכרו את המפגשים עם השוטרים. קודם כל, יש לי הרגשה סמויה שילדים יורשים את הדיעות שלהם על שוטרים מהסבים והסבתות שלהם ("אם לא תאכל את הקציצה יבוא שוטר" מצלצל מוכר?) ומההורים שלהם ("חיים תסע לאט, יש שוטר בצד הדרך") והדיעות שלהם מחלחלות לאורך שנים לתודעה של הילדים. לכן, 4 מפגשים הם כמו אקמול ל... אני הייתי שמחה לראות שוטרים (ולא רק הם) נכנסים לפרויקטים ארוכי טווח במסגרת הקהילה. פרויקטים שיקשרו אותם בתודעה גם ליוזמות חיוביות. אז אולי הדימוי שלהם בעיני הציבור כולו ישתנה... עד אז... אל תבנו על הילדים בגן.

skito

New member
נועה לא יזכרו?

אני בן 48 ואחד הדברים הזכורים לי מהתקופה של הגן הוא המפגש עם שוטר על אופניים. ממש לא אוכל לשכוח, כשמצאתי כדור של רובה ואמרתי לו "שוטר מצאתי פצצה". בנוסף הפרויקט אמור ללוות במפגשי המשך ביסודי ובחטיבות הבניים תודה ושבת שלום נסים

נעה גל

New member
ואני לא... הדבר היחידי שזכור לי

מהגן הוא הישיבה במעגל בזמן שמחלקים לנו סנדוויצ'ים... נו, אולי זה בגלל שלא בא לנו שוטר לגן
? אתה מדבר כאן על חוויה מאוד אישית ואני לא בטוחה שזה מה שאתם מחפשים בפרויקט הזה. חוויה אישית כזו חזקה כמו שאתה מתאר יכולה להתרחש אצל ילד-שניים- נגזים ונאמר חמישה בגן, ויכולה גם לא להתרחש בכלל ... אתה מבין למה אני מתכוונת? ילד אחד מתרשם ממפגש עם שוטר/ת, אחר עם רופא/ת, יש כאלה שחיילים עושים להם את זה, ואני חשבתי בילדותי שהדבר הכי מדהים בעולם זה להיות בעל מכולת..

למעלה