חידוש חלב

ליאת1811

New member
חידוש חלב

שלום רב, בתי בת שלושה שבועות, בשבוע הראשון שאבתי כיוון שהיא התקשתה לאחוז את הפטמה , לאחר מכן הילדה אושפזה בבי"ח עקב בעיית נשימה שהייתה לה, וכתוצאה מהלחץ לא שאבתי מספיק והתפתח לי גודש וזיהום בשני השדיים. הכאבים היו עצומים ולא תפקדתי , כמו כן קיבלתי אנטיביוטיקה שבוע והרופא אסר עליי לתת לה את החלב באותה עת. עכשיו הילדה מקבלת תמ"ל והחזה שלי חזר לגודל המקורי שלו, כלומר, יש זכר מועט מאוד לחלב. שאלותיי הן, האם ניתן ל"חדש" את ייצור החלב מעכשיו ע"י שאיבות כיוון שניסיתי לתת לה לינוק ישר מהפיטמה ובגלל שהיא התרגלה לבקבוק - זה היה קשה מאוד, והאם יש סיכוי ללמד אותה לינוק ישר מהפיטמה כעת לאחר שלושה שבועות בין היתר אולי ע"י פיטמה מסיליקון? אשמח מאוד לתשובות כיוון שאני מאוד מתוסכלת.

תאנה9

New member
אפשר וכדאי אך דורש מעט עבודה

כל הכבוד לך על הרצון להמשיך ולא להתייאש!!! את צריכה להתחיל לשאוב בתדירות גבוהה (בערך כל שעה שעתיים). יש גם כדורים שמגבירים את ייצור החלב אני לא זוכרת את השם שלהם.

Revili

New member
חזרה להנקה

מסכימה עם תאנה... זה אפשרי ודורש סבלנות ומאמץ. ממליצה לך להפגש עם יועצת הנקה מוסמכת שתדריך אותך בתהליך ותלמד את התינוקת לינוק. את זקוקה גם למשאבת חלב מקצועית (היועצת תתן לך מכתב ליד שרה שם תוכלי להשאיל משאבה), בכדי לשאוב מספר פעמים ביום. אם תרשמי מהיכן את, תוכלי לקבל המלצה ליועצת טובה. בהצלחה.

1טלטלים

New member
אוי..איזה סיפור עצוב!

מקווה שאתן מרגישות טוב! ניתן לבנות מחדש את משק החלב (זה גם מעודד שאת רק 3 שבועות לאחר לידה),תצטרכי להשקיע הרבה מאמץ פיזי,נפשי וגם כספי.רצוי לעשות זאת בעזרת ליווי צמוד של יועצת הנקה מוסמכת. בתור התחלה,הייתי ממליצה להתחיל לשאוב במשאבה חשמלית טובה ברמת בי"ח (בכל פעם שבתך מקבלת בקבוק,גם בלילה) וזה על מנת להתחיל כבר עכשיו לבנות משק החלב. מצרפת לך רשימה של יועצות הנקה מוסמכות,אם את מאיזור המרכז דוריס ספרר מומלצת! בעניין האנטיביטיקה-לרוב אנטי ביוטיקה איננה דורשת הפסקה בהנקה ומתן חלבאם לתינוק.אם יש ספק בנוגע תרופה/חומר בזמן הנקה/הריון אפשר לפנות למרכז טרטולוגי בנוגע לתרופה/חומר. בהצלחה רבה ותעדכני,

למעלה