חידוש ויזה B1

sofa1593570

New member
חידוש ויזה B1

שלום! לאחר מאמצים רבים אישרו לבן זוגי אישור שיהיה בארץ למשך שנה עכשיו רציתי לשאול איך הולך ההליך לחידוש האישור....צריך לעבור שוב ראיון כל אחד בנפרד או ביחד?? תוך כמה זמן צריך לגשת למשרד הפנים לבקש תור או שאפשר להתקשר?? האם אנחנו חייבים ללכת ביחד לקביעת תור או שאני יכולה ללכת לבד??, צריך לקח שוב עו"ד או שאפשר להסתדר לבד?? מה הולך שם??....אשמח שתסבירו לי פרטים אלה כדי אני יוכל להיות מוכנה למלחמה הזאת...תודה מראש

הם ידריכו אותך בלשכה

אתם תוזמנו שוב לצורך מעקב. אין צורך בעו"ד אלא אם תתקלו בקשיים שלא ניתן לפתור לבד.

Saraswati15

New member
חידוש האשרה

כמה חודשים, 3-4 חודשים לפני תום האשרה (תלוי באיזה סניף אתם, אנחנו בסניף חדרה נתבקשנו להזמין חודשיים בלבד לפני תום האשרה) צריך להזמין תור לחידוש - דרך האתר של משרד הפנים, חוזרים אליך בטלפון או באימייל ובדרך כלל קובעים לכמה שבועות לפני תום האשרה. אפשר להזמין דרך המוקד של משרד הפנים אך אני לא ניסיתי זאת אז לא יודעת איך זה עובד שם...
לפגישה שנקבעת לחידוש האשרה חייבים להגיע ביחד עם כלללל המסמכים המוכיחים מה עשיתם בשנה הקודמת, תמונות, מכתבים ועוד ועוד - ינחו אותך ואולי אף ישלחו מכתב עם כל הרשימה (יש גם באתר שלהם את הרשימה הזו). עוברים ריאיון והפקידה בודקת לפי הרשימה המדוקדקת שלה שיש את כל המסמכים (שלחו אותנו בחזרה הביתה ללא אשרה כי לא הבאתי אישור מרואה החשבון שלי שאני עצמאית........) פלוס אישור מהמשטרה שהכל בסדר. אם הכל בסדר ויש את כל המסמכים - אמורים לקבל ב/1 נוספת על המקום.
לגבי עורך דין - איני יודעת מה מורכבות הסיפור שלכם ומדוע לקחת בעבר עו״ד אז אני לא יודעת מה לענות.. בד״כ אחרי שעוברים את המשוכה הראשונה של האשרה הראשונה נהיה קל יותר אבל כאמור כל מקרה לגופו ותמיד יש הפתעות.
בהצלחה!

sofa1593570

New member
הכוונה

תודה רבה על העזרה...את יכול בבקשה רק לשלוח לי את הקישור בו נמצאת הרשימה אני לא מצליחה למצוא את זה

למעלה