חידוש ויזה בנפאל

s a l a l a

New member
חידוש ויזה בנפאל

רציתי לדעת לגבי עלות של חידוש ויזה להודו לתקופה של חצי שנה נוספת . כמו כן איך זה בדיוק עובד ? כמו בארץ ? ללכת למלא טופס , שני תמונות , לשלם ... ולבוא לקחת אחרי כמה ימים ? באילו מקומות ניתן לחדש חוץ מנפאל ? באיזור הודו ? תודה !

muga

New member
נפאל

ויזה לחצי שנה תעלה בסביבות 50$ (לא זוכרת מחיר מדויק). הנוהל הוא בדיוק כמו בארץ - אפשר דרך השגרירות עצמה, או דרך סוכנות נסיעות. מקומות נוספים לחידוש ויזה - תאילנד, סרי לנקה..

עמית22

New member
הנוהל הוא לא כמו בארץ

בארץ שמים דרכון, כסף ותמונות ולמחרת אפשר לקחת כבר בנפאל (ושמעתי שגם במקומות אחרים בעולם) באים וממלאים טופס + קצת כסף (לא זוכר כמה, אבל אני יודע שזה בשביל העלות של הטלקס), והולכים הביתה (השגרירות שולחת את הבקשה לשגרירות בארץ לצורך אימות/אישור/מה שזה לא יהיה) אחרי 5 ימים אפשר לבוא לשים את הדרכון + יתרת הכסף (סה"כ 50$) ואחה"צ באים שוב לקחת אותו עם הויזה המלצות: א לברר מתי השגרירות נפתחת (נדמה לי ש- 9:00) ולהגיע חצי שעה לפני בשביל לעמוד בתור ב אם רוצים לצאת לטרק בנפאל אפשר להגיש את הבקשה לפני הטרק ולבוא אחרי יותר מ- 5 ימים לעשות את הויזה, חוסך זמן המתנה מעיק בקטמנדו כבר אמרתי שכולי קנאה? /images/Emo8gif

s a l a l a

New member
תודה

אם הייתי יכולה לקחת את אחד מחברי הפורופם המנוסים איתי .. הייתי לוקחת בעיינים עצומות !!!

למעלה