חידושים והמצאות

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

jgut

New member
חידושים והמצאות

זה המקום לשרשר רעיונות לפינות, תוספות והצעות לפורום. אים מישהו מוכן לקחת על עצמו אחריות לפינה מסויימת (לא חייבת להיות שבועית), או מרגיש חוסר בנושאים מסויימים ורוצה לפתח אותם, הוא מוזמן לשרשר לפה או לפנות אלינו במסרים. נשמח לעזור לכם לעזור לכולנו
דוגמאות לפינות קבועות ניתן לראות בדיווח השבועי, האתר לשיפוטכם וסוסים שרודפים אחרי זנבם. נושאים שעלו בראשי במחשבה ראשונית שלא מסוקרים פה מספיק: טיולים רכיבה טיפולית הסגנונות השונים: מרוצים, דראסג', קפיצות ווסטרן תחרויות וארועים בעולם הסוסים בארץ ובעולם בנוסף תפוז נותן לנו כל מיני כלים מלבד הפורום עצמו שיכולים לתרום לכולנו כמו: טאגלייטס, מאמרים סקרים וכו' שגם עליהם אפשר להוסיף נושאים. גם אים יש לכם רעיונות כיצד לקדם את הפורום ולהביא לפה עוד קהל מחובבי הסוסים אתם מוזמנים

fliperit

New member
רעיון לפינה...

כל שבוע (או חודש, או זמן אחר) האחראי על הפינה (אני מתנדבת..) יתן מקצוע רכיבה, וכל אחד ינסה לדלות פרטים עליו (מהפרטים הכח אלנמנטריים לפרטי הכי הזויים..) ולהעשיר את הידע שלנו. אפר, אם נצליח, להביא מומחים למקצים השונים כל פעם

נשמע מעולה../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

השאלה רק אם יהיה מי שיוכל לתת מידע נוסף על מקצועות רכיבה קצת פחות מוכרים... בכל מקרה, אני בעד.
ואם יהיה אפשר להביא מומחים זה יהיה נהדר.

jgut

New member
אהבתי את הרעיון

ןלגביי מומחים נוכל להתייעץ ולמצוא אדם מתאים

רעיון לפינה ועוד הערות../images/Emo107.gif

נדמה לי שהצעתי את זה בעבר, אבל אני אציע את זה שוב, אשמח לשמוע את דעתכם. הייתי רוצה שתהיה פה מעין פינה של סיקור חווה שבועי (או בתדירות אחרת). בכל שבוע תיבחר חווה (ע"י מנהלות הפורום) וייכתבו עליה פרטים כללים וכן המלצות. אפשר למשל לתת פרטים על שם החווה, מיקומה, סגנונות הרכיבה הנלמדים בה (כולל אם יש טיולים ורכיבה טיפולית), אם יוצאים לתחרויות, מס' מנז'ים ואם יש או אין אינדור, המלצות על מדריכי רכיבה מסוימים שמדריכים שם, פירוט על סוסי החווה (אפשר לפחות להגיד כמה סוסים יש שם ואפשר לפרט כמו שם, גיל, גזע, צבע וכו'), תמונות מהחווה, המלצות, נימוקים למה כדאי לרכב שם ועוד. הרעיון הוא שנלמד להכיר קצת את החוות בארץ, וגם אם מישהו חדש יבוא וישאל על החווה או שהוא יחפש חווה מסוימת, נוכל להפנות אותו לשם. כמובן, חשוב לציין, אין להשמיץ סתם חוות על גבי הפורום. לגבי דרך ליצירת קשר- אני לא יודעת אם זה יהיה בעייתי לפרסם פה, כי עובדה שבאינטרנט כן מפרסמים מספרי טלפון של בעלי חוות, אבל אפשר גם בלי ואפשר לבקש שישלחו במסר. אז... מה דעתכם? אנא נמקו.
חוץ מזה, הייתי רוצה לראות פה קצת תחרויות בפורום, למשל: תחרות עיצוב לוגו חדש לפורום, תחרות ציורי סוסים של חברי הפורום, תחרות צילומי סוסים של חברי הפורום ולא חסרים רעיונות. אפשר גם לארגן פרוייקטים, כמו כתיבת מאמרים או משהו כזה. ואגב, לגבי כל ה"מסביב" של הפורום, גם הוא קצת טעון שיפור. צריך להחליף את הסקר, לעשות מבצע חידוש לטאגליינס, לרענן קישורים ולמחוק קישורים שלא פעילים, לפתוח קטגוריות נוספות באלבומים ולהתחיל לשים בהם משהו, לעדכן קצת את השאלות הנפוצות ועוד. רעיונות נוספים - אולי בהמשך.

jgut

New member
רעיון החווה

נשמע כרעיון טוב, אבל כמו כל המלצה על חוה יש גם כאלה שיש להם התנגדות לחווה מסויימת... אז צריך לקחת את זה בחשבון. ורעיון תחרות הציורים והלוגו נשמע נחמד. אני גם חשבתי עליו בהקשר של הפורום (ככה נוכל לשים תמונה ללא הפרת זכויות יוצרים) . לדעתי שווה לנסות אותו ואני מקווה שהוא יתפוס למרות שכולנו נורא נורא בוגרים
. לגביי המסביב - אני אנסה בסופ"ש למצוא זמן לעבור על הכל. בנוסף אים יש לכם רעיונות לאלבומים וכאלה אתם מוזמנים.

../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

גם אני חשבתי על זה שעלולה להתעורר התנגדות לחווה מסוימת, אבל המטרה היא לא להשמיץ חוות ו/או אנשים מהחווה, אלא להכיר אותן. מצד שני, יש בזה משהו שזה לא יהיה אובייקטיבי אם יהיו רק המלצות על החווה, ללא התנגדויות. למרות זאת, אני חושבת שכן יש מקום לפינה כזאת על גבי הפורום, צריך רק לחשוב על פתרון לעניין ההתנגדות. אולי להשתדל לכתוב בצורה של פחות להביע עמדה, אלא לתת יותר פרטים כלליים. את הרעיון קיבלתי בזכות פורום האו"פ (האוניברסיטה הפתוחה), שם יש פינה של סקירת קורסים. יש שם קטע של המלצות על מנחים, ואנשים ממליצים כמובן. ברור שבטח לא כולם יהיו מרוצים מאותו מנחה, אבל לא נראה שיש יותר מדי בעיות עם זה. תחרויות- לדעתי אין קשר לגיל של חברי הפורום. באומנות ובפוטושופ ניתן לעסוק בכל גיל. עובדה שגם בהרבה פורומים אחרים שיש בהן קהל יעד של מבוגרים היו כבר תחרויות כאלה. חוץ מזה, תראי כמה פורומי אומנות יש בתפוז ומה הגיל הממוצע שם. השאלה אם יש מספיק אנשים יצירתיים בפורום שמוכנים לחלוק איתנו את הציורים שלהם. רעיונות לאלבומים- מאוד חסר לי אלבומים על סגנונות הרכיבה השונים. אפשר גם להוסיף אלבום של תמונות של סוסים משוחררים (בטבע או במרעה), אלבום סייחים, אלבום על האנטומיה של הסוס ועוד... לא חסרים רעיונות. צריך גם לגייס את צלמות הפורום (ווינגז ו-cowgirl ms) שיעדכנו קצת את הגלריות שלהן.
רעיונות לסקרים- יש לי כמה, מסר יישלח בדרך אלייך.

רעיון

אני לא יודעת אם זה היה פה או בר"צ, אבל זה היה נחמד. רוכב החודש. כל תחילת חודש מפרסמות המנהלות (רוכב שרוצה) להיות רוכב החודש וכל חברי הפורום שואלים שאלות עליו ועל הרכיבה שלו לאורך הזמן....נחמד ביותר לדעתי. ואהב"ה-איך היה בשיעור הרכיבה, פתחתי אחד לנסות!

jgut

New member
יש לנו את רוכב השבוע

שנפתח אחת ל... בקרוב אני מקווה נפתח חדש (מי שמעוניין מסרים אלינו המנהלות) וקבלי ח"ח על פתיחת הפינה החדשה

למעלה