חידושים והמצאות

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

אווה1

New member
לגלוש באינטרנט

ואצלי, דווקא האחיינים שלי, התעקשו לקנות לי מחשב (למרות שגם בעבודתי הקודמת, וגם בזו אני משתמשת הרבה במחשב ובאינטרנט). הם דווקא חושבים שהדודה שלהם "קולית"
ורצו לשתף אותה בחוויה... ואכן, הם קנו לי מחשב לפני כשלוש שנים ומאז אני גולשת בכייף גדול. ו magy, אני חייבת לומר שגם אהבה מצאתי במחשב (שאמנם הסתיימה לא מזמן, אבל הייתה מהנה כל זמן שהייתה, ואני לא מדברת על אהבה וירטואלית!!!) דווקא קפה עוד לא הצלחתי לקבל ממנו.

גיוRא

New member
אווה,,,,לא יפה..

ממזרית קטנה... ככה ישר,, לעיניין,, אפילו קפה לא קנה... ת´גלי לי מי זה שמבייש את המין... הגברי
גיורא

אווה1

New member
למה מבייש?

למה אתה חושב כך? לא יפה דווקא הביא יין
חשב, אולי בעזרת היין משהו יקרה וקפה, מה בכלל הוא עושה? ובכלל, הוא התנהג כמו שרוב המין הגברי מתנהג...

גיוRא

New member
אשרייך?,,,מגי/אווה

כבר לא,,{אם קראתי נכון} ועוד לא,,, אבדה תקוותינו,, ולא תאבד לעולם..

emmy5

New member
מגי , לי יש נתונים אחרים

יש כל כך הרבה אנשים מבוגרים מאוד מאוד צעירים זה נכון שהעברית שלהם לא תמיד טובה ...50+ זה לא גיל של מבוגרים יש 60+יש 70+יש גם 80+ כולם שמחים מלא הומור, בלב מרגישים כל כך טוב , רובם יודעים שפות זרות אבל לאט לאט , כותבים גם בשפה עברית יש קשרים בין אנשים בכל העולם ואין להתבייש על הגיל שלנו לפעמים אני חושבת שיש לי אמון חברים ברשימת האי סי קיו אפשר למלא אוטובוס שלם

אמי, ../images/Emo45.gif

את צודקת. יש בכל גיל חברים. בגיל יותר מבוגר, יש יותר סבלנות לחברים, ויותר פנאי. ערב טוב.

אינטרנט = תקשורת

האינטרנט מהווה תקשורת עם העולם החיצון. אדם יכול להיות בבית ולדעת מה קורה בעולם, יש הרבה אתרים, יש המון תחומי התענינות ודווקא בגיל יותר מבוגר כאשר הילדים פרחו מהקן ואולי יש כאלה שיצאו לפנסיה מוקדמת או רגילה, האינטרנט שובר זמן בין לבין. מכירים הרבה אנשים, שומעים הרבה דעות, יוצרים קשרים חדשים, מרעננים, ונותנים לטלויזיה קצת לנוח. בינינו, החדשות הטובות שיש לשמוע בתקופה האחרונה, האינטרנט הרבה הרבה יותר טוב. לפחות צוחקים קצת, שומעים בדיחה, שיר, סיפור, וסתם פטפוט. אגב, מי שמחפש רק סקס, יכול ללכת לערבי פנויים פנויות שיש בשפע, ולא וירטואלי בהחלט, רואים את האובייקט דה-פקטו ולא לצריך לפנטז. (זה גם יותר זול). ערב טוב.

חן.

New member
ועדיין הם מסתכלים עלי בעין עקומה

כשאני גולשת....אבל הם התרגלו...ובכל זאת הם מהססים כשהם מספרים לחברים שלהם "אמא שלי גולשת באינטרנט..." ( והם כבר באמת גדולים...בוגרים.. .מחוץ לבית כבר...)....אבל לי באמת לא איכפת....אני נהנית מכל רגע של גלישה בקופסה הזאת...

לחן

אצלנו "רבים" על המחשב. ואני נחשבת ל"אין" "גזעית" ושהבן שלי מדבר עם החברים שלו בעניני מחשב- אני מבינה על מה הם מדברים. ובכלל. יש לנו נושאי שיחה. "שעות איכות". מחליפים חוויות, מראה לו אי-מיילים יפים. למה לא ?

emmy5

New member
אי סי קיו של סבתא../images/Emo6.gif

הנכדים למדו מה זה אינטרנת ממני והם כל כך גאים ... לפעמים החברים שלהם שועלים -את באמת סבתא? לא יכול להיות ........

Sודית

New member
אחלה של אי-סי-קיו - "סבתא"

גם הבן שלי גאה בי.... על שאני בעניינים ומבינה, לפעמים אפילו דברים שהוא לא יודע. וכן גם הוא גאה בי על זאת. לפעמים אני יושבת איתו ועם החברים שלו, מורידים מוזיקה ביחד ומשתוללים....בכייף. הגיל לא עושה אותנו זקנים, רק ההרגשה... סודית, יום בת שלושים ויום בת שבעים.

emmy5

New member
סודית../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני בת 19 וחצי+(המראה מזמן זרקתי אותה) לא בקלות אני עוברת את הגיל הזה הם אומרים "אנחנו עוברים את הסבתא גם בגיל וגם בגבה"

ואצלנו הבן שסלד ממחשבים

התחיל לגלוש בעקבותי. כשהיה תלמיד לא רצה לשמוע ממחשבים (ןדןןקא גמר לימודים ריאליים- אבל היה לו מין קיבעון אנטי) אני עובדת בסביבת מחשבים כבר 18 שנים ולפני 5 שניםפ הכנסתי הביתה - והבן גם הוא התחיל לגלוש. האינטרנט דוקא מהווה תחום לעניין משותף בינינו מחליפיםפ מידע על אתרים וכד´... אני למשל לא מסוגלת לראות את היומיום שלי ללא המחשב-אינטרנט, וכבר כתבתי שבמקום ראשון הייתי לוקחת מחשב אפילו לאי בודד.. בעצם בעיקר לאי בודד (
יום טוב לנו

redredole

New member
מי אמר שאין קפה באינטרנט

צריך רק להחליף את המארז..........

daggobert2

New member
חידושים והמצאות../images/Emo150.gif

קראתי את המאמר שלך ואני מסכים איתך במאת האחוזים אני לפני חצי שנה החלטתי ללכת לקורס מחשנים אחרי שיצאתי לפנסיה ואני לא מצטער לרגע מבול האינפורמציה שום פורום אחר לא מסוגל לספק אני נורא מאושר אני רוצה לספר לך סיפור קצר הייתי בגרמניה ואני ההיתי צריך לשלוח לממשלת גרמניה מסמך אשמי מאחר שהגרמנית צןלעת ניגשתי לקהילה היהודית בקיצור הם רצו בשביל מכתב של שמונה שורות 300מרק ובנתים כתבתי כמה מכתבים בגרמנית באינטרנט אפה שאני עושה שגיעות המחשב מתקן אותי שלום ולהיראות דוד

למעלה