חידושים והמצאות

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
חידושים והמצאות

כמה אנשים מבוגרים...אתם מכירים שהתחברו לאינטרנט? אני מכירה מעטים מאד , מעטים מדיי.... לפני כ- 10 שנים - -------------- אמרתי לבן שלי שעסק במחשבים, שגם אני רוצה לגעת במכשיר הזה. הוא ישב לילות שלמים, צחק, דיבר, והיה מקושר לכל העולם. הבנתי שגילה עולם מבדר ומעניין. מהחדרו שמעתי תיקתוקים על המקלדת. קולות משונים וצלילים לא פחות, שבקעו מהרמקולים. "גם אני רוצה" , אמרתי לו. לפחות להבין מה זה עושה. "את לא תביני בגילך", אמר לי הדרדס החצוף. אנחנו קונים לו את הציוד, משלמים עבור השיחות, והוא מתנשא. ובכלל, מה הוא חושב לעצמו, אם הוא חכם, מאיפה זה בכלל בא לו? כשראיתי אותו בפעולה, הבנתי שהוא צודק, אני לא אוכל להתקרב אל אוסף המקשים הזה. אני לעולם לא אהיה מסוגלת לתת את כל ההוראות הנכונות לקופסא הזו, שבנגיעה לא נכונה , פוףףףףףףףףףף, הכל יתפוצץ. כל כך קשה היה להבין מה הוא עושה, עם האצבעות הזריזות שלו, שהייתי בטוחה שרק גאון יכול להתחבר לאינטרנט. לא יכולתי להשלים עם העובדה, שקיימת המצאה טכנולוגית חדשה, שלא נגעתי בה טרם הליכתי לעולם הבא. לפני 6 שנים.......העזתי לגעת. בהיסוס, חרדה (הכל יימחק),וגיליתי עולם שלא ידעתי על קיומו. מאז אני גולשת. אבל מכירה מעט אנשים בגילי שעושים את זה. רובם שואלים אותי מה זה בכלל, ומה אני מחפשת באינטרנט. (סקס, סקס, סקס, רק סקס בראש שלהם), האינטרנט נותן לי מענה על כל שאלה, כל מידע שיש לי צורך בו. פרט לקפה ואהבה, הוא נותן הכל. מי שלא שם, לא קיים.......

שילה1

New member
אמת ויציב...../images/Emo96.gif

על "קפה אינטרנט"לא שמעתם? בכל העולם מקובל..צעירים כמונו,שאינם בעלי מחשב,נפגשים שם לקפה,משתמשים ב"קופסה",ומשלמים לפי שעה!!

magy

New member
אוקיי, שיכנעתם אותי, אז קיבלתי קפה

ואיך מקבלים אהבה??? לא נשיקה וירטואלית, נשיקה ממשית איך????????

גיוRא

New member
ככה,,,

ב ב ב ב ,,, ב,,,2000 אישתי לא בבית.... תבואי תראי,, איך מקבלים
גיורא

emmy5

New member
|מותר לי להצטרף../images/Emo96.gif../images/Emo24.gif

הארומה של הקפה מגיע עד לחיפה

גיוRא

New member
מגייייייייי!!!!!!!!!!1111

קפה בהזדמנות,, אהבה למה לא?,, --------------------->

ובעניין חידושים והמצאות.....

זנ נדמה לי או.... האם הווליום בטמבלביזיה מתגבר בזמן הפרסומות???? אני צופה בנחת ב"לגעת באושר" וטרחחחח בקולי קולות מודיעים לי על המצאת "טמפון המאה" הסופג האולטימטיבי.. למה מה? אני חרשת???? אז.. נדמה לי או שזה נכון??

גיוRא

New member
זה נכון...

גמ´לי הטמבל על הגחלים,, צעק,,,אךךךך יא´באבא,, אני הולך רק על,,,,,,,, ותמיד באמצע הסקס... בעיר הגדולה,,, גיורא

חונה, הם מוכיחים לנו

שחוש השמיעה שלנו אכן בסדר
בפרסומות הם צועקים כדי שתשמעי גם מהמטבח איך לא הבנת את זה, איך?

קלייר 1

New member
הכל התחיל בגלל זכיה ב100 שעות גלישה

הבטתי בזלזול במכורים למרקע שחיכו לרגע להגיע למקלדת הקסומה צחקתי ואמרתי בליבי לי זה לא יקרה הרי אני לא ילדה כבר עברתי את החמישים הבטיחו מתנה 100 שעות גלישה לפותר נכונה את התשבץ הבטתי בחיוך והחלטתי לשחק , שלחתי פתרון התשבץ לאחר כמה שבועות קיבלתי הודעה נפלא זכית במתנה בביתי שכב מחשב מיותם,איש בו לא נגע החלטתי להתחבר לאינטרנט,מהר למדתי סיסמא ומה עושים עם עכבר ומאז ידידי למדתי שאין גיל להתמכרות למקלדת והמרקע עדיין יש רבים הפוחדים מהלא נודע אך לי עצמי נגלה עולם מופלא כותבת שירים,מלקטת תמונות,משוחחת עם חברים בפון היום התמכרתי לגרפיקה, מקום נפלא האינטרנט,לכמה שעות שוכחים מהלחות והמציאות

tal2019

New member
יום אחד

אני הולכת עם ביתי הקטנה לסופר,לרגע נעלמה הקטנה בין המדפים,פתאום צצה הקטנה בשאלה. אמא מצאתי קרפרי עם כנפים,את צריכה? הבחור החמוד שעמד על ידי כמעט התעלף ואמר.אוי הפרסומות האלה הרסו לקטנים את התמימות... הסמקתי קלות אספתי את הקטנה ונעלמתי...פי פי פירסומות. טל

magy

New member
יפה מצידם שהם מכחילים את ה....

אחרת, צריך מטלית לניגוב המסך של צבעי מלחמה.......לא סימפטיים..... אוףףףףףף הפרסומות האלה..... שלשום קראתי כתבה שבה אנו הנשים נקראות להחרים כל מוצר המציג אותנו כאובייקט מיני.......או קורא לאלימות נגדנו. מכירת אוטו שעליו שוכבת אישה בתנוחה לא "מכוניתית" ארטיק שרומז על ..........ל-----ים ומ----ות או כל מוצר אחר הרומז על אקט מיני אלים...... אז מה ישאר לנו לאכול??????? את שק הקש של הסוס......שאין בו שום רמז מיני...... ואולי יש?????

מוריאלה

New member
אינטרנט גם למבוגרים

מגי אני מסכימה לרוב הדברים שאמרת, אכן משום מה בכל פעם שאני מדברת על כך שאני גולשת באינטרנט , אני זוכה למבטים : שואלים, חשדניים, מלגלגים (בעיקר מצד הצעירים) ותמיד באה השאלה: "מה יש לך לחפש באינטרנט", כאילו שזה בלעדי לעולמם של הצעירים, ואילו אני התעקשתי ובגילי הקשיש הצלחתי ללמוד לגלוש למרבה הפלא, אבל למרות זאת מגי, אין כמו שיחה בין אנשים פנים אל פנים.

magy

New member
אין , אין, אין , אין ,

ולא יהיה במקום .......לעולם........... מפגש אחד על אחד..........זו הברירה האולטימטיבית.......לעניין..... או חם, אנושי, אמיתי.......... אין אין אין................צודקת....... אולי המחשב מגיע במקום, בינתיים? עד ש..........?

למעלה