אולי אירלנד?
Y yvirus New member 11/1/06 #65 לא יודע אם זה מותר...? אם לא - סלחו לי. מהויקיפדיה: מצרים לוב סודן מאוריטניה מרוקו אלג'יריה תוניסיה ערב הסעודית תימן עומן קטאר בחריין כווית עיראק לבנון סוריה ירדן איחוד האמירויות הערביות סומליה ג'יבוטי איי קומורו אולי?
לא יודע אם זה מותר...? אם לא - סלחו לי. מהויקיפדיה: מצרים לוב סודן מאוריטניה מרוקו אלג'יריה תוניסיה ערב הסעודית תימן עומן קטאר בחריין כווית עיראק לבנון סוריה ירדן איחוד האמירויות הערביות סומליה ג'יבוטי איי קומורו אולי?
M michaeler New member 11/1/06 #66 הכול מותר ../images/Emo13.gif עכשיו תגיד מי בדיוק.. היא אכן נמצאת ברשימה שלך....
R regit knup New member 12/1/06 #72 אין בעד מה! וניראה לי שגם יש לי מושג למה אתה מודה לי!!! רק את שתי אלה אתה לא הכרתה, נכון??? גם אני!!!
אין בעד מה! וניראה לי שגם יש לי מושג למה אתה מודה לי!!! רק את שתי אלה אתה לא הכרתה, נכון??? גם אני!!!
D dean4 New member 13/1/06 #76 החידה נחמדה אבל לא נכונה קודם כל ישנם מדינות אחרות כפי שצויין מקודם שמכירות בירושלים כבירת ישראל. שנית, לא מצאתי מידע על כך שמאוריטניה מכירה בירושלים כבירות ישראל....
החידה נחמדה אבל לא נכונה קודם כל ישנם מדינות אחרות כפי שצויין מקודם שמכירות בירושלים כבירת ישראל. שנית, לא מצאתי מידע על כך שמאוריטניה מכירה בירושלים כבירות ישראל....