חידונת

JDOE

New member
תשובה

יש ארבע מדינות שמכירות בירושלים כבירת ישראל אלה גם המדינות שיצאו נגד החלטת האו"ם לא להכיר בירושלים כמדינת ישראל ואלו המדינות ארצות הברית, קוסטה ריקה, מיקרונזיה והאחרונה חביבה מה שבטח חיפשת ואם זו לא זו אז זו מדינה אחרת צבועה ביותר איפה הייתי? אה כן המדינה איי מרשל

michaeler

New member
../images/Emo128.gif

זאת אומרת יתכן מאוד שכן, אולי לא ידעתי וגם המדינה הזאת מכירה בירושליים בבירת ישראל אבל יש עדיין את אותה המדינה הקטנטנה שאף אחד לא הזכיר...

ניסיונות

איי פארו, איי שלמה, חו, השנהב, פקיסטן, ליכטנשטיין????

regit knup

New member
גם אני ניסיונות... מוסיף....

אנדורה, פנמה, האיים הקריביים, טזמניה, ניו זילנד, אינדונזיה, קוריאה, אני לא יודע איך כותבים את זה בעיברים אז TAIWAN, ג'מאיקה, נפל? זהו נגמרו לי הרעיונות. סורי אם יש תעויות, עדיף תתקנו שאני ידע לפעם הבאה, 10X.

JDOE

New member
כל המדינות שאמרתי

מכירות בירושלים כמדינת ישראל בניגוד למה שאמרת בהתחלה שיש רק מדינה אחת ואתה בטוח שיש עוד מדינה? כי אם הייתה היא הייתה מצביעה יחד עם המדינות שציינתי הבעיה פה שאתה מחפש מדינה ספציפית מתוך כמה מדינות אפשריות ולא אחת כמו שאני אשאל אותך מ 1 עד 4 על איזה מספר אני חושב תן רמז לפחות לגבי מיקום המדינה לא הייתי מבקש את זה אם לא היו הרבה תשובות נכונות אבל מסיבה כלשהי לא מתקבלות

michaeler

New member
אני בטוח שיש עוד אחת....

בנוסף למה שאמרת שעליהם לא ידעתי... אני יכול להגיד לך שהיא מדינה ערבית אם אני לא טועה

michaeler

New member
רמז עד כמה שאפשר

היא מדינה קטנה, לא מוכרת בכלל, קשה להאמין שסתם מישהו מהידע עולם שלו מכיר אותה, וערבית...

למעלה