חידונת קטנה...

חידונת קטנה...

במה דברים אמורים??? ביתו שוכן על קצה צוק שחור... גילו לא ברור... חי בבדידות מצערת... משוחח רק עם הציפורים והולך עם כלבו בשבילים... ועם כל שקיעה 'מישהי' אוספת את חלומותיו... אינשטיין רח סילפן 88 באלקוניה

MAKRIA

New member
שאלה?

האם מתבוננים בו במבט מהורהר כשמשלבים ידים על גיטרה המונחת על הברכיים?

zambeta

New member
הפתרון

הזמרת הנה חאריס אלקסיו, הדיסק הנו - nefelis 88, השיר המדובר נקרא - O ANTHROPOS TOU KBOU,המילים של השיר נמצאות בקישור הבא http://www.kithara.vu/ss.php?id=MTY2MTE3NzUy ולשאלת MAKRIA היקר, התשובה הינה שחאריס יושבת מסתכלת על התרגום באנגלית של השיר.

כל הכבוד זמבטה ומאקריה ...

ביתו שוכן על קצה צוק שחור החברה היחידה שיש לו היא הצער (בליבו) האם היה צעיר האם היה זקן?.... ....... ...רק עם הציפורים שוחח אף אחד לא הפיג את בדידותו... והוא ילך בדד בשבילים ........... ...ואני אני את כל חיי חייתי על קצה צוק שחור אוספת את חלומותיו של האיש ההוא שאהבתי עם כל שקיעה שחלפה לה... זהו אחד השירים היותר מלודים ועמוקים בדיסק מאוד מאוד אישי שכולו 'עצב' שחארולה שרה לאחר תקופה 'קשה' בחייה (הפרידה מבעלה) כמעט כל מילות השירים בדיסק (האישיים) שווים קריאה במיוחד לאלה שיוונית היא שפת אם או כמעט... אני מבקשת ש'התותחים' יתנו לנו, לכאן, תרגומים לשירים בדיסק הזה...(אני מוגבלת בידע שלי ביוונית ומבינה שורה פה שורה שם...) ולרמזים ה'טיפשיים' שלי...חחחה: "סילפן" בהיפוך אותיות =נפליס (אולוס נפליס 88) שהיה 'לכתובתה' של חאריס לזמן די ארוך... ובתמונה בחזית הדיסק: חאריס לבושה 'שחור' נשענת על המעקה של 'הבאלקונ'(יה) ו'מאקריה' שנתן/ה רמז מתמונה באמצע העטיפה... סוף שבוע טוב ובריא לכולם.

למעלה