חידונעברי
#2#

מיטקין

New member
חידונעברי../images/Emo35.gif #2#

שימו לב! שימו לב! הפינה חוזרת בפעם השניה עם 10 שאלות... אתם יודעים מה לעשות..... להזכירכם.. בשבוע שעבר גל (איש יקר בחולצת פסים) זכה... אז קדימה להפשיל שרוולים ולענות:
איפה נמצאים החברים הישנים של עברי?
השלם:"איזה יופי,יושבים, מול החלון הענקי זה כמו _________ אל תוך המחשבות שלי"
שאלה מוקדשת לספיר... איך קוראים לאמרגנית/ מנהלת אומנותית/ מפיקה האל יודע מה של עברי?
כיצד נקרא השיר "בוא" בלעז (אנגלית)?
איפה הצטלם עברי לחוברת של "האנשים החדשים"?
מי ערך את ספרו של עברי?
השלם: "הדוגמנית הזו מוכרת __________ בהקפה" (רמז מתוך "יותר מידי הרבה"
מה צבע הגיטרה החשמלית של עברי שאנו רואים בהופעות?
מה אמא של איתי הביאה?
עברי אומר לשרוף כרטיסי אשראי אבל מה עוד???? בהצלחה

מרילנצח

New member
אוקי אני מנסה...

1. החברים הישנים בתוך הספר השחור??? 2.איזה יופי יושבים מול החולן הנעקי זה כמו מסךאל תוך המחשבות שלי... 3.אין לי מושג איך קוראים לה!!! 4.הייתי אומרת comeאבל זה בטח לא זה... 5.את החוברת הוא צילם במעלית האיזה שהוא קניון לא זוכרת איזה.. 6.גל אוחובסקי 7.הדוגמנית הזאת מוכרת תינוקותבהקפה.. 8.החשמלית: נראה לי כחול עם לבן 9.אמא של איתי הביאה איש שיתקן 10.את המכונית.

מרילנצח

New member
תיקון קטן לעצמי

מה שמתי לב אחרי ששלחתי ... אז ככה 2.זה כמו מראהאל תוך המחשבות שלי

Rain Star

New member
טוב...אני רוצה, כי מאוחר ומשעמם לי

אבל אני לא רוצד מדלייה, אם אני יודע הכל אני מעניק אותה לגל.. איפה נמצאים החברים הישנים של עברי? - בתוך הספר השחור השלם:"איזה יופי,יושבים, מול החלון הענקי זה כמו מראה אל תוך המחשבות שלי" שאלה מוקדשת לספיר... איך קוראים לאמרגנית/ מנהלת אומנותית/ מפיקה האל יודע מה של עברי? רוני ארדיטי כיצד נקרא השיר "בוא" בלעז (אנגלית)? In your soul איפה הצטלם עברי לחוברת של "האנשים החדשים"? איזה בניין עסקים ברמת אביב/הרצליה פיתוח/הוד השרון מי ערך את ספרו של עברי? גל אוחובסקי השלם: "הדוגמנית הזו מוכרת תינוקות בהקפה" (רמז מתוך "יותר מידי הרבה" מה צבע הגיטרה החשמלית של עברי שאנו רואים בהופעות? את הגיטרה של עברי לא רואים בהופעות....הצבע לבן הגיטרה של עילי טורקיז מה אמא של איתי הביאה? איש שיתקן עברי אומר לשרוף כרטיסי אשראי אבל מה עוד???? "אולי תשרוף את המכונית וארבע כרטיסי אשראי וגם את הבגדים היקרים שיש לך יותר מדי " יא משעמם לי נוראאאאאאאא! יעלי איפה את?!?!?!

מיטקין

New member
חוצפה ../images/Emo46.gif

אתה עושה את החידון כי משעמם לך??? אני עד כדי כך לא מעניין??? חחח אל תקח קרוב ללב אני מאוד רגיש היום....

אריהOfir

New member
אני אנסה

1 בתוך הספר השחור 2 מראה 3רוני ארדיטי 4ונ יור סול 5 איזה בניין של חברת היי טק 6גל אוחובסקי 7לא בקיא בשיר 8טורקיז-לבן 9איש שיתקן 10מכונית

אז ככה.

בתוך הספר השחור מראה רוני ארדיטי in yuor soul באיזה משרד היי טק-במעלית אין לי מושגג! תינוקות טורקיז או כחול... איש שיתקן-ואני ממש אוהבת את הבית הזה! מכונית!

לירן מם

New member
טוף, אני אנסה גם...

בתוך הספר השחור מראה רוני ארדיטי IN YOUR SOUL באיזה מעלית של חברת היי טק ברמת אביב נראה לי... גל אוחובסקי תינוקות ירוק/טורקיז ולבן איש שיתקן מכונית, ואת הבגדים היקרים שיש (לך) יותר מדי

למעלה