חידונים, ותודה למתן.

o C r A z Y o

New member
וואי חמוד חח לי אין מושג

אני לא מכירה את רנט! אבל אולי נעשה על עוד מחזות זמר??

JC Superstar

New member
חידון קברט...

1) מה שמה של הדמות הראשית? 2) מנו 3 שירים שהופיעו שלא הופיעו בסרט, אבל יש אותם במחזה... 3) ממה מתה אלסי? 4) איפה גרה אלסי? 5) מי שיחקה את הדמות הראשית בסרט. 6) מי כתבו את המחזה? 7) איזה עוד מחזה הם כתבו? 8) מה מגלגל ת'עולם? 9) מי שיחקה את הדמות הראשית בארץ? (בגירסה של הבימה) 10) מה עושה את זה לפריין שניידר? 11) איך קוראים לשיר הראשון במחזה? 12) בכמה שפות הוא נאמר? 13) מי שר אותו? 14) היא לא ניראת... (נסו להבין) 15) לאן כדאי לבוא? 16) מה אסור לספר לאמא? 17) איפה מתרחש המחזה? 18) איך קוראים למועדון שמתרחש המחזה? 19) באיזו תקופה מתרחש המחזה? 20) ושאלת המיליון - השיר האהוב עליכם...

ממ..

1.סאלי 2.לא זוכר.. 3.מוויסקי ומבירה,או בירה וכדורים,תרגמו איך שבא.. 4.בדירה שכורה בצ'לסי 5.לייזה מינלי. 6.קנדר ואב 7.איך שאני אשלח,אני אזכר..רר 8.כסף 9.מיקי קם-גדולה 10.מלחים,אם איני טועה. 11.ווילקומה. 12.בעיקרון שלוש.שפת המקום(התרגום),צרפתית,אנגלית. 13.הMC 14.יהודיה.... 15.לקיטקט קלאב!!או ליתר דיוק,לקברט. 16.איפה ובמה סאלי עובדת 17.ברלין 18.קיט קאט קלאב 19.בוקר עליית הנאציזם בברלין,טרם מלחמת העולם השנייה 20-------אולי הפעם--------

JC Superstar

New member
ממ...

1)
- אבל מה השם המלא? 2)
3)
4)
5)
6)
- מממ... אם אפשר שמות מלאים... 7)
8)
9)
- ומצדיק אותך בכל מילה! :) 10)
11)
12)
13)
14)חצי
- יש 2 תשובות נכונות 15)
16)
17)
18)
19)
20) אני מאוד אוהב את השירים "לו דרך עינה תביטו" ו"מיסקייט" (שיר גאוני!!!)

moran500

New member
לא שמתי לב שיש קברט ../images/Emo10.gif

אז לא הספקתי לענות.. בכל מקרה השם המלא הוא סאלי בולס ויש כ"כ הרבה שירים יפים במחזה הזה... אני אוהבת את "נפלא במיוחד" (לא יודעת מה השם, אבל באנגלית זה מרבלס אם איני טועה), אולי הפעם, אמא, קברט וכמובן מאני-אבל לא בגריסה של הסרט טוב בעצם את כל השירים.. חוץ משיר האננס (
) ואיך לא הזכרתם את יום המחר שלי?

Cabaret

New member
טוב- נתקן את תום...

2. It couldn't please me more(שיר האננס) married (השיר של שניידר שולץ וקוסט) מיסקייט (השיר של שולץ) ויש עוד כמה..... Don't tell mama (סאלי) I don't care much (של המארח) what would you do (של שניידר) So what (של שניידר) 6. אם אתה רוצה שמות מלאים אז ג'ון קנדר ופרד אב 7. הם כתבו את שיקגו, נשיקת אשת העכביש, אשת השנה ועוד כמה..... אבל שיקגו זה המפורסם מבין כולם. תום, זה לא וילקומה, זה וילקומן, אבל לא חשוב צדקת בזה. 14. שתי תשובות נכונות? בתרגום יש או יודה או מיסקייט, למרות שאם אני אכתוב גורילה זו גם יכולה להיות תשובה נכונה?
והשיר האהוב עליי..... המון או קברט או אם דרך עיניי בה תביטו. למרות שיש את don't tell mama. או!!!! נזכרתי! Money... גם שיר סגידה...

אויייייייייייייייייייייי!!!!!כמובן!

טוב,כל התיקונים לגיטימיים,ניחא אבל איך לא זכרתי תשובה קולעת ופשוטה כ"כ כמו "שיקגו"!!?!?

אניטה007

New member
אבל חלק מהאחרים לא ../images/Emo3.gif

מה עם איזה חידון עלובי החיים או מיס סייגון או west side story?

JC Superstar

New member
אני לא מכיר את המחזות זמר האלו

כל כך טוב בשביל שאני אכתוב עליהם חידונים אני יכול לכתוב בעצם על סיפור הפרברים אני אעשה את זה בקרוב :)

Cabaret

New member
סלחי לי

אבל אני עניתי בלי שום ליברטו.. מה אלו ההכללות האלו?

למעלה