חידונים, ותודה למתן.

JC Superstar

New member
חידון RENT

(כן... זה מה שעושים שמשועממים) 1) מה שם משפחתו של מארק? 2) איפה למד מארק ללמוד טנגו? 3) שיר אחד ל... 4) איזה שיר מסיים את המערכה הראשונה? 5) מה הקשר בין מימי לבני? 6) איך נפגשו מימי ורוג'ר? 7) מי זאת מורין? 8) אנג'ל... (ממ.. תכתבו) 9) על מה מוחאת מורין? 10) מה הקשר בין מורין ומארק? 11) מה הקשר בין מארק ורוג'ר? (פח! זו שאלה קלה מידי!) 12) מה הקשר בין קולין לאנג'ל? 13) איך קוראים לשיר שפותח את המערכה השניה? 14) במה חולים אנג'ל וקולין? 15) תרשמו את השיר שאתם הכי אוהבים במחזמר... (יאפ... שאלון קל מידי, i know, אבל אני משועמם!)

JC Superstar

New member
חידון אחים בדם

1) איך קוראים לאחים? 2) איך קוראים לאמא? 3) איך קוראים לאמא המאמצת? 4) למה האמא הייתה צריכה לוותר על אחד הבנים? 5) איזה שיר סוגר את המערכה הראשונה? 6) מי האישיות המפורסמת שמופיע במוטיב חוזר בשירים? 7) ממה מתו שני האחים? 8) איך קוראים לשיר שסוגר אתה מחזה? 9) כמה בנים יש לאמא? 10) במי מאוהבים האחים? (ממ.. נסו להבין את השאלה) 11) שאלה אחרונה: השיר האהוב עליכם מהמחזה...

JC Superstar

New member
חידון רוקי!!!!!!

יאיייייייייייייייי 1) מה שם הזוג שמתחתן בהתחלה? 2) מה שם הזוג שנאבדים בדרך ונכנסים לטירה? 3) איזה ריקוד רוקדים דירי הטירה? 4) איך קוראים לדירי הטירה? (שם כללי...) 5) איך קוראים לד"ר? 6) איך קוראים לדמות שמייצר הד"ר? (שאלה דביליייייייייייייייית!!!!) 7) איך קוראים לשחקן ששיחק את הד"ר (בסרט)? 8) מי כתב את המחזה, ומה הוא שיחק בסרט? 9) מה שיחק מיט-לופ בסרט? 10) את מי רוצחים בסרט? 11) מאיפה באו דירי הטירה? 12) מה צבע שיערו של הדמות שמייצר הד"ר? 13) מי מספר את הסיפור? 14) איך קוראים לשיר שמסיים את המחזה/סרט? (זה אותו שיר, לא?) 15) השיר האהוב עליכם....

R e n t

New member
התשובות

1. כהן 2. עם נאנט הימלפארב, הבת של הרבי מהמרכז היהודי- שאלה טובה, הייתי צריך לחפש במחזה שלי 3. תהילה- glory 4. la vie boheme 5. אקסים 6. מימי חיפשה אש כדי להדליק את הנר, או במועדון ה- סקראץ' קאט קלאב 7. אקסית של מארק, אמנית 8. דראג קווין אופטימי ומלא חיים- חולה איידס 9. סגירת מקום ההופעה שלה- maureen is protesting loosing her performance space, not my attitude 10. אקסית של מארק... 11. שותפים לדירה 12. בני זוג. נפגשו ברחוב אחרי ששדדו את קולינס 13. seasons of love 14. איידס 15. out tonight, או את la vie boheme אין עליי בRENT

לונושקה

New member
מממ אני אנסההה......

לא טובה בדברים כאלו אבלל חחח,לשאלות הראשונות הזכויות שמורות לסרוגו חחח 1,אדי ומיקי 2,גברת ג'ונסטון 3,גברת ליונס 4,אני לא בטוחה,אני חושבת שבגלל שגברת ג'ונסטון הייתה צריכה כסף כי היא לא הייתה מסוגלת להחזיק כל כך הרבה ילדים אבל נראה לי שאני סתם ממציאה עכשיו חחחח 5,אממ,השיר של המספר,לא? לא זוכרת איך הוא הולך... 6,מרילין מונרו 7,אח אחד רצח את השני והשומר ירה באח שרצח את האח השני חחחח 8,לא יכול להיות(או משהו כזה ) 9,הרבה,ממה שהראו בהצגה אז 4,לא? 10,לינדההה 11,אאמממ לא יודעת אני ממש אהבתי את כל השירים שם,אבל אני חושבת ש"לא יכול להיות" טוב בקיצוררר,עשיתי לעצמי קצת פאדיחות אבל בכיף חחח

אני..שנים שכבר לא כתבתי בפורום ../images/Emo9.gif

מה שם הזוג שמתחתן בהתחלה? ג'אנט ו..פראד(?) 2) מה שם הזוג שנאבדים בדרך ונכנסים לטירה?ג'אנט ופראד 3) איזה ריקוד רוקדים דירי הטירה?time warp 4) איך קוראים לדירי הטירה? (שם כללי...) ל'יודעת.. 5) איך קוראים לד"ר?פראנקי 6) איך קוראים לדמות שמייצר הד"ר? (שאלה דביליייייייייייייייית!!!!) רוקי.. 7) איך קוראים לשחקן ששיחק את הד"ר (בסרט)? לא יודעת..אבל זה אותו אחד ששיחק ב"שכחו אותי בבית 1" והוא שיחק בעוד כמה סרטים.. 8) מי כתב את המחזה, ומה הוא שיחק בסרט? לא יודעת מה השם שלו והוא משחק את ריף-ראף 9) מה שיחק מיט-לופ בסרט? איזה זמר אחד..שחכתי.. 10) את מי רוצחים בסרט? את מי-לופ 11) מאיפה באו דירי הטירה? מכוכב טראנסילבניה 12) מה צבע שיערו של הדמות שמייצר הד"ר? בלונד..ארי קטן.. 13) מי מספר את הסיפור? איזה מעצבן אחד.. 14) איך קוראים לשיר שמסיים את המחזה/סרט? (זה אותו שיר, לא?) "סיינס פיקשן" 15) השיר האהוב עליכם..: טאצ' מי. ליאור

JC Superstar

New member
ממ....

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
- על פי שצדקת בעניין הדמות 9)
10)
- שם הדמות.. (על פי שזה נכון) 11)
12)
13)
- על פי שהוא באמת מעצבן 14)

moran500

New member
מה שאני יודעת ועוד לא ענו...חח

5) ד"ר פרנק נ. פורטר 9) אדייייי 10) את מי לא ?! את אדי, את פרנקי, את הג'נג'ית הצווחת.. ובטח אני שוכחת עוד מישהו 15) אני חושבת שטיים וורפ

Hippie Jeannie

New member
תשובות.

1) ראלף ובטי מונרו. 2) בראד מייג'ורס וג'נט וייס. 3) טיים וורפ. 4) טרנסילבנים. 5) פרנק אן פרטר. 6) רוקי. 7) טים קארי. 8) רי'צרד אובראיין, ששיחק את ריף ראף. 9) אדי. 10) אדי, קולומביה, פרנק ורוקי. 11) טרנסקסואל, טרנסליבניה. 12) בלונד. 13) הקרימינולוג. 14) מבחינת נאמברים יש רפריזה של סיינס פיקשן, אבל אני משערת שאתה מתכוון לסופר הירוס. 15) הפלור שואו.

Hippie Jeannie

New member
ועוד דבר

א. כל הכבוד על היוזמה! ישר כוח! ב. אני משרשרת לך את כל החידונים, ואבקש שלהבא תשרשר את החידונים שלך באותו האשכול. תודה.

JC Superstar

New member
ואוו.. סתיו!!!! 100+

נכון :) וכן התכוונתי לסופר הירוס... אבל אז נזכרתי ששוב יש את סיינס פיקשן...

JC Superstar

New member
טוב... אז ככה

1)
2)
3)
4)
(לא יכלת פשוט לכתוב "בגלל שלא היה לה כסף"?) 5)
6)
7)
(זה לא היה שומר, זה היה שוטר) 8)
(באנגלית - Tell Me It's Not True) 9)
האמת, גם אני לא זוכר, אבל זה יותר מ-4, בהצגה באמת ראו 4 (אדי, מיקי, סמי והבת... שכחתי איך קוראים לה) 10)
11)
חחח.. סתם... השיר שאני הכי אוהב זה I'm Not Saying A Word

Cabaret

New member
השיר שסוגר

את המערכה הראשונה הוא "יום חדש" (brand new day). טוב זה לא נחשב... הייתי המנהל הפקה של זה, אני יודע את המחזמר בע"פ.

JC Superstar

New member
אני ראיתי את ההצגה פעמיים :)

מממ... ואתה צודק :) (עכשיו מעלים את ההצגה שוב, אז יכול להיות שאני אראה אותה עוד פעם)

בדיוק באתי לשאול שאלה על זה

מישהו זוכר מי הרג את מי
מיקי את אדי או אדי את מיקי
תודה

למעלה