חידון

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
חידון

המגן שלנו בנוי מ- מסכנות, עליבות, עוני והרישקרים וצביעות. החרב שלנו בנויה מ- היתרבות ואמונה מטורפת שרוצחי ילדים הופכים לקדושים בגן עדן. המטרה שלנו היא לעצור את העולם מלצעוד לעתיד ולהרוג את כל מי שלא מאמין בדרכינו. מי אנו, נסו לנחש?

CHOFA

New member
מענין מי אלו??? ../images/Emo8.gif

בס"ד וזה שאין תגובות אומר שזה ממש קשה לנחש או שלא נעים לזרוק ת´אמת בפרצוף של אנשים???

eliasys

New member
יש לי תשובה

אני יודע שהתשובה לא תמצא חן בעיני ידידי ALL אבל זו התשובה שלי התשובה היא - הטרוריסטים, למיניהם. ולוא דווקא המוסלמים כמו שאתה מנסה לרמוז. כתבתי הודעה לאבו דני, אני מקווה שגם אתה תקרא אותה. בואו לא נהפוך את עצמנו לילדים שמנסים להוכיח דברים בפעלולים ובקונדסיות. בואו נמשיך לקיים ויכוח עקרוני ואנטלגנטי. החידות שלך והמשאלים של אבו דני לא יביאו לשום דבר מעשי.

all

New member
ומה כבר יכול להיות מעשי

בימים שכאלו? נראה לי שאלו דברים מאוד לאטובים.

eliasys

New member
אני מסכים איתך במליון אחוז

ודברים קונקרטיים אופרטיביים יהיה קשה מאוד לאליאסיס ולאול לעשות. אבל פשוט הכרתי אותך כאדם בעל בינה שיודע לנתח את הדברים. אני מסכים אתך גם בכך שהמצב אינו בכי טוב, אך מה הפתרון לדעתך? לזרוק את הערבים לים? או לזרוק את היהודים לים? הטרור קיים מאז ומתמיד, ויש למגרו בדרך אחת והיא פתרון הסכסוכים בין העמים. בוא נאזור אומץ וננסה לנצח את הטרור ולא נספק לו חידונים ומערכונים.

all

New member
כן אבל הטרור הופך להיות לדבר

במיוחד כשערבי הורג מתנחל או חייל. שרי החוץ של כמה מהמדינות ה-"הומניות" באירופה כבר הודיעו את זה ברבים.

דזירה

New member
חידונים אוויליים....

מי אנחנו? אנו ששנים שלטנו בכוח הזרוע ודיכאנו אנשים אנו שאמורים להיות עם "סגולה" לעמים אחרים שבתורתנו כתוב "ואהבת את הגר החי בתוכך" ועוד "כי זכרת כי עבד היית במצריים".... אנו שמשלמים מחיר כבד בעבור ההתנשאות והאדישות שלנו מי אנחנו ומה שמנו? לצערי כל אותם אלו שאינם מכירים את דרכי האיסלאם מפרשים את מעשיהם של בני השטן למיניהם, דוגמת התנזים, בן לאדן, החיזבאללה ודומיהם כמעשים הנגזרים מהדת המוסלמית. שום דבר לא נגזר מהקוראן - הרוע אינו יצירה של תורה כזו או אחרת - הרוע הוא יציר כפיו של המין האנושי - בין אם הוא יהודי, בודיסטי, מוסלמי או כל חיה אחרת. התורה היא רק אמצעי - רצח בשם אלוהים היה מאז ומעולם - וימשיך להיות כל עוד בני האדם ילכו בצורה עיוורת אחרי הדת. אגב: שאלה נוספת: מי הוא זה שממתינים לו בפסח עם דלת פתוחה וכוס יין? זה שעלה בסערה השמיימה? האם נשכח שאף הוא שחט בעמו ובאחרים את אלה שעבדו אלילים? ומי העם אשר נישל עמים אחרים מארצם בגלל צו אלוהי? דיי להסתתר מאחורי מסכות - איננו טובים מאחרים!!!!!!!! גם אנו הרגנו ומתנו בשם האלוהים!!!!!!! ליבי ליבי עליכם ההולכים עיוור אחרי מראה עיניים!!!!!!!!!!

דזירה

New member
חידונים אוויליים....

מי אנחנו? אנו ששנים שלטנו בכוח הזרוע ודיכאנו אנשים אנו שאמורים להיות עם "סגולה" לעמים אחרים שבתורתנו כתוב "ואהבת את הגר החי בתוכך" ועוד "כי זכרת כי עבד היית במצריים".... אנו שמשלמים מחיר כבד בעבור ההתנשאות והאדישות שלנו מי אנחנו ומה שמנו? לצערי כל אותם אלו שאינם מכירים את דרכי האיסלאם מפרשים את מעשיהם של בני השטן למיניהם, דוגמת התנזים, בן לאדן, החיזבאללה ודומיהם כמעשים הנגזרים מהדת המוסלמית. שום דבר לא נגזר מהקוראן - הרוע אינו יצירה של תורה כזו או אחרת - הרוע הוא יציר כפיו של המין האנושי - בין אם הוא יהודי, בודיסטי, מוסלמי או כל חיה אחרת. התורה היא רק אמצעי - רצח בשם אלוהים היה מאז ומעולם - וימשיך להיות כל עוד בני האדם ילכו בצורה עיוורת אחרי הדת. אגב: שאלה נוספת: מי הוא זה שממתינים לו בפסח עם דלת פתוחה וכוס יין? זה שעלה בסערה השמיימה? האם נשכח שאף הוא שחט בעמו ובאחרים את אלה שעבדו אלילים? ומי העם אשר נישל עמים אחרים מארצם בגלל צו אלוהי? דיי להסתתר מאחורי מסכות - איננו טובים מאחרים!!!!!!!! גם אנו הרגנו ומתנו בשם האלוהים!!!!!!! ליבי ליבי עליכם ההולכים עיוור אחרי מראה עיניים!!!!!!!!!!

למעלה