חידון

shlomov2001

New member
חידון

אוקיי, לפני שאני מתחיל, אני רוצה לבקש שכדי שיהיה סדר, תגיבו להודעה הראשונה בשרשור (ההודעה הזאת) או בקיצור אל תגיבו לתגובות אלא רק להודעה הזאת. אוקיי? תודה. 1. לליסה היו חברים כשהמשפחה נסעה לחופש, בארט ניסה להרוס לה את זה. איך החברים הוכיחו שהם עדיין חברים שלה, ואיך בארט ניסה להרוס לה? 2. באותו קטע מילהאוס בלי המשקפיים רואה חיה על החוף, איזה חיה הוא חושב שהיא? 3. ציינו שתי פעמים שרואים את בארט בתור ילד קטן יושב ערום על האסלה (רמז: פעם אחת הוא יושב ליד ליסה) 4. החדר האחורי של מו משמש להרבה דברים. ציינו 3 מהם. 5. מה השם הרשמי של המאפיה של ספרינגפילד, ומה בארט עשה בה? 6. איזה פרי הומר אוסף בטענה ש"הם נראים כמו ה'מנהיג'"? 7. באיזה חומר מסוכן השתמש הומר כדי ליצור טומאקו? 8. בפרק בו לבי"ס אין תקציב, קורא לבארט ומילהאוס קטע משעשע באוטובוס. מה קרה? ואיך הבי"ס בכל זאת ראה את הקרב אם לא היה לו כסף? 9. מה הומר אוכל בניו-יורק? ומה הוא שותה אחרי זה (מה המוכר מציע לו לשתות, 2 משקאות) 10. איך קוראים לרובוט שהיה פופולרי לקראת חג המולד, ובארט, ליסה והומר אספו מהבתים וזרקו לאש? 11. בפרק ליל כל הקדושים עם יד הקוף, מה הבקשות שהסימפסונים ביקשו ממנה, ומה פלנדרז ביקש? 12. מתי הייתה הפעם היחידה בה כל הכנסייה הקשיבה במתח לסיפור של הכומר לאבג'וי? 13. איך קוראים לאחיו של הומר ואיזה חברה הייתה בבעלותו? 14. כשמארג' נכנסה לכלא, מדוע היה תוהו ובוהו בעיר? (תארו את השתלשלות העניינים). ומה העיר העניקה לה כשחזרה מהכלא? 15. איך בארט הרס לג'ורג' בוש את הזכרונות? מה בוש עשה בתגובה? 16. היו שמועות על טרוי מקלור לפני שהתחתן עם סלמה. מה היו השמועות? 17. מה היה למגי שברנז מאוד רצה (שתי פעמים), ומה קרה בסוף בשתי הפעמים? (רמז: פעם אחת זה נגמר טוב, פעם אחת זה נגמר רע) 18. מה קרה לאביו של סמיתרז ואיך זה קרה? 19. מה הומר רושם לעצמו כדי שיוכל להבדיל בין לני וקארל? 20. איזה כלי גינה הוא האויב המושבע של העוזר בוב? ובאיזה שני פרקים הוא נתקל בו? אתם יודעים מה? הפעם הפרס יהיה (לכל מי שעונה נכונה על הכל) שישלח אל הפותר בדואר דיסק עם פרקים מהעונה ה-15 :)

weinnir

New member
אוווו... יותר מדי שאלות, פחות מדי

זמן, אבל בוא נענה על חלק מהשאלות: 1. בארט הראה להם את הספר שנה של ליסה, אבל לחברים החדשים לא היה אכפת, הם הדביקו צדפים על האוטו של הומר. 3. פעם אחת זה כשהומר מספר על ילדותו של בארט, היו כמה פרקים כאלו (איך ליסה נולדה\מלה הראשונה שלה, וכו') 4 הוא שמר שם לוויתן, זה אחד, היו עוד כמה שאני בהחלט לא זוכר כרגע 7. פלוטוניום 9. Khlab Khales, והוא שתה מיץ סרטנים (המוכר הציע או את זה או mountain dew) 11. 1) מוצץ חדש למגי 2) הרבה כסף 3) שלום עולמי 4) כריך הודו 13) הרב(רט) והיתה לו חברת מכוניות שאני לא זוכר את שמה כרגע 17. פעם אחת זה היה הבובה שלה bobo 18. אבא של סמתירז (ווילן סניור) נהרג כשהוא ניסה להציל את הכור מהתכה 19. קרל - שחור 20. מגרפה, פעם ב cape fear ועוד פעם בפרק שהוא חוטף את המטוס ואת בארט ומנסה להרוג את קראסטי

shlomov2001

New member
תיקונונים

3. לא. ואני מדבר על תמונות. 13. החברה נקראה ע"ש שם משפחתו - פאוול. 19. (ולני- לבן) חוץ מזה, כל הכבוד

bumblebee man

New member
יש לי כמה תשובות

2.הוא חשב שזה כלב 3.את התמונה שהוא ישב ליד ליסה אני זוכר,כשהם רצו לצלם תמונה לכריכה של ספר הטלפונים של סרינגפילד 6.בוטן 10.פאנזו 12.זה היה בפרק שבו מארג' החליפה את הכומר בנתינת עצות 17.הפעם שנגמר ברע זה היה סוכרייה(מישהו זוכר מאיזה פרק?)

Chens15

New member
זה היה הפרק מי ירה במר ברנז?

הוא רצה את הסוכריה של מגי והוא נלחם ונלחם ונלחם ואז הוא קיבל את הסוכריה אבל האקדח שהיה אצלו נפל ליידים של מדי והיא בטעות ירתה בו....

Chens15

New member
כמה תיקונים שיצרתי

אממ ככה עשתי שוב תיקונים אז קבל עוד פעם 1.בארט הראה את הספר מחזור של ליסה לחברין שלה ובהם הדביקו צדפים על האוטו של מארג' וחתמו לה בספר מחזור(גם מילהאוס כתב לליסה נתראה במכונית-חי חי חי ) 2.הוא ראה מין איזה דורבן או משו וחשב שזה כלב 3.פעם אחת הוא ישב ליד ליסה על אסלה וזה היה הכריכה של הספר טלפונים של ספרינגפילד פעם שנייה הומר הראה לקראסטי את האלבום תמונות של בארט והראו אותו יושב על סיר עם נר ביד או משו כזה בפרק שעשו לבארט יום הולדת בבית 4.אממ פעם מו שם בו לוייתן בפרק של תיקים באפילה!!! באחד הפרקים זה היה משרד אגרוף שך מו והוא שם שם גם פנדות פעם אם אני לא טועה 5.- בארט מוזג להם משקאות שם(הוא ברמן שלהלם וגם מחלק קלפים לפעמים) 6.הומר אוסף שעועית ירוקה נדמה לי 7.אממ פלוטניום מועשר..נו המקלות הירוקים האלה מהעבדוה שלו 8.- 9.- אבל הוא שותה מיץ סטרנים 10.פאנזו (ירידה על פרבי) 11.נומר-כריך הודו,ליסה-שלום כל עולמי,בארט-כסף,מארג'פרסום,מגי-מוצץ חדש נד פלנדרס-לשפץ את הבית,שמו יוכל להרוג את החייזר לפחות זה כל מה שהראו 12.בפרק שלאבג'וי נתקע עם הבבונים בגן החיות 13.קוראים לו רוברט פאוול,לחברה קראו מכוניות פאוול 14.היה תהו ובוהו כי אף אחד לא יכל להכין עוגיות מרשמלו כמו שלה ואז אף אחד לא קנה וראש העיר התעצבן על וויגם אז היה באלגן כי אף אחד לא שחרר את מארג' והאנשים התחילו לשבור חנויות עם הפסל של הנשיא קרטר נראה לי והכל והיה שרפיות והכלבים של המשטרה שוחרררו חופשי.הערי נתנה לה את הפסל שהשתמשו בו לניפוץ חנויות העיר ובמקום השיער של קרטר שמו לו שיער כמו של מארג 15.בארט בטעות הפעיל את המנוע של הסירה וזה גרס את כל הזכרונות ובתךמורה בוש נתן לו פליק בטוסיק 16.היו שמועות שטרוי הוא הומו 17.ברנז רצה את הדובוון שלו בובו שהיה אצל מגי וזה נגמר בטוב כי היא הסכימה לתת לו את הדובי שלו אחרי שהוא ביקש ממנה אין ספור פעמים בפעם השניה הוא רצה סוכריה שלה והיא ירתה בו בטעות 18.אביו של סמיתרז ניסה להציל את הכור מהתכה גרעינית ולא ניצל... 19.לני=לבן קארל=שחור 20.-

shlomov2001

New member
עוד תיקונונים

זה תיקונים או שאת סתם חוזרת על מה שענו כבר? 2. לא דורבן, מן חיה פרמיטיבית כזאת עם שריון. 3. לא, בפעם השנייה זה היה בסרט ישן - והוא אמר "I'm a big boy today", ונזכיר קטע זוהר נוסף מהפרק: "What has 4 legs and ticks? -A walking clock!". 7. זה נקרא פלוטוניום, וענו על זה נכון 11. גם על זה ענו! 12. ועל זה. 13. לא, קוראים לו הרברט, וגם על זה ענו :) 14. יפה!!! 16. איזה שמועות בדיוק 17. יפה

Chens15

New member
אני אמרתי שזה פלוטוניום....

קודם אמרתי טבק אחרי זה אמרתי פלוטנויום ואגב זה סוג של ירידה על חוות החיות!!! לא יפה לרדת על אוורול הגדול והנביא

Chens15

New member
מה הכוונה איזה שמועות בדיוק?

כי אמרו שהוא הומו כי אין לו תפקידים והוא לא יוצא עם בחורות לא?

למעלה