חידון

חידון

1) מה הקשר בין בלאגן (הלהקה) למשינה? 2) מה מקור השם פחי שואו? 3) מס' גירסאות ורק אחת נשמעה מהמקור: מה מקור השם אניגודין? 4) הקריירה הקולנועית של יובל בנאי כללה שני וחצי סרטים. מהם השניים? 5) ומה החצי? 6) יש חמישה שירים של משינה שיובל בנאי לא שר בהם. מהם? (אולי יש יותר, אני ספרתי 5) 7) מתי הושמע לראשונה השיר "להתראות נעורים שלום אהבה"? 8) כמה פעמים התארחו משינה אצל דנשילון? 9) מי מאחר במשינה? (לפחות שניים) 10) לצערי, טריוויה משינאית כוללת גם דברים עצובים: באיזה תאריך קרה האסון בערד ואיך קוראים לשלושת הילדים שנהרגו שם? כמובן שכמו בכל חידון, בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה (באדיבות פוגי...).

שלמונזה

New member
יש לי קצת מאוד תשובות

4. הקריירה הקולנועית של יובל כמובן מכת שמש 9 מי מאחר זה יובל בטוח ונראה לי גם איגי 10. והשאלה שהכי חשוב לענות עליה: איטן פלד ז"ל נעמה אלקריב ז"ל חן יצחקוב ז"ל מקווה שלא טעיתי בשמות יהי זיכרם ברוך.

mashdool

New member
קצת מאוד תשובות....

3. מקור השם אניגודין בשם איגי דיין, היה איזה איש שהיה אמור לקרוא להם לעלות ואמור היה לקרוא בשמות שלהם, ולא הבין איגי דיין, אז קרא בטעת אניגודין 9. יובל מאחר בגלל הילד, אנה לא גומרת, אנה מאחרת למקום שאי אפשר אחרת...

Vdrums

New member
עוד תשובות...

יובל בנאי היה במכת שמש כאמור והיה עד סרט אחד שאני לא זוכר את שמו, וגם מאיר בנאי השתתף שם, משהו עם תלמידי פנימיה ואחת התלמידות היתה ערבייה והיה בלגן סביב זה. (אסף תקן אותי אם אני טועה) והחצי סרט הוא "תן לא את הלבן בגב" לא? השירים שיובל בנאי לא שר בהם שאני יודע הם: שיר ישן, הכל עוד אפשרי, הגירסה המוזרה להיה לי חלום בסוף הדיסק (לא יודע מי זה אולי זה כן הוא), ריקוד המכונה, מפלצות התהילה, שלומית בונה סוכה, והפיזמון בבן המלך. אני יודע על פעמיים שמשינה היו אצל דן שילון פעם אחת עם הפילהרמונית ופעם אחת בפרידה. לפי מס' השנים שדן שילון עשה את התוכנית המאוסה שלו אולי היתה עוד פעם אבל אני לא בטוח.

נכון

סחתיין על ההרחבה לגבי הסרט (נדיה). שיר ישן - קוראים לשיר "זה לא יכול להיות ישן" מילים לחן ושירה שלומי ברכה. אני מניח שיובל כן שר בגירסא המוזרה להיה לי חלום. לא זכורה לי פעם נוספת שמשינה התארחו אצל דנשילון. אני גם לא שייך למעריצי התכנית שלו מאז, אבל בפעם שלפני סיבוב הפרידה לקחתי גלולות נגד גועל נפש והלכתי לאולפן.

שלום

יש לך במקרה בהישג יד את משינה עם אהוד מנור בתכנית לרגל גבירותי ורבותי משינה "מנישמשינה" אם אני לא טועה? שם איגי מספר את המקור לאניגודין לפני הקרנת הקליפ - זה בהתחלה כי הם מדברים שם כרונולוגית ואז מוצגים שני קליפים שצולמו לכבוד זהו זה מאותו התקליט. אם תוכל לעזור לי בריענון כדי שאחת ולתמיד יובא פה הסיפור האמיתי אני אשמח
.

שאלות שנשארו

1) מה הקשר בין בלאגן (הלהקה) למשינה? 2) מה מקור השם פחי שואו? 3) מס' גירסאות ורק אחת נשמעה מהמקור: מה מקור השם אניגודין? (נכון זה איגי, אבל מה הסיפור?) 7) מתי הושמע לראשונה השיר "להתראות נעורים שלום אהבה"? 10) באיזה תאריך קרה האסון בערד?

שלמונזה

New member
לגבי אניגודין

נראה אם אני זוכרת נכון: אז בסיבוב הופעות של משינה באחד השלטים/פרסומות רשמו בטעות אניגודין במקום איגי דיין ומפה בא השם לשיר... אסון ערד: שנת 95 18 ביולי נהרגו נעמה אלקריב, בת 16, והנערים חן יצחק, בת 16 וחצי, ואיטן פלד, בן 17 לגבי בלאגן ומשינה - הזכרת את זה פעם ואני לא זוכרת את התשובה!!!

שלמונזה

New member
לגבי דנה ברגר ובלאגן

בין משינה לדנה ברגר: יובל מסנר היה בבאלגן, אבל שנים קודם ניגן צלו באנחנו שניים איך אני?

השאלות שנשארו והתשובות....

נשאר שאלה 2 - תשובה - פעם כשמשינה נסעו לתפון להופעה הם ראו מוסך בשם פחי ג'ו והם התלהבו מהשם שאלה 7 - נראה לי ערד 94

למעלה