שמש, אולי תגלה לי נשארתי כאן לבד אחרי המהומות שהיו כאן קודם
T tofit New member 19/11/02 #85 ובית"ר ירושלים?? סתם, תעזוב, אני כבר מחורפנת סופית. בהתחלה הצחקתם אותי ובסוף, כמו שאמא שלי תמיד אומרת, זה נגמר בבכי לא נורא, מחר יום חדש תודה על התמיכה האוהדת
ובית"ר ירושלים?? סתם, תעזוב, אני כבר מחורפנת סופית. בהתחלה הצחקתם אותי ובסוף, כמו שאמא שלי תמיד אומרת, זה נגמר בבכי לא נורא, מחר יום חדש תודה על התמיכה האוהדת
A alpha80 New member 20/11/02 #91 ../images/Emo42.gif העם קורא לשמש ../images/Emo42.gif העם קורא לשמש מה עם החידה שלך? החלטת לשגע אותנו? לא ישנו כל הלילה. העם קורא לשמש
../images/Emo42.gif העם קורא לשמש ../images/Emo42.gif העם קורא לשמש מה עם החידה שלך? החלטת לשגע אותנו? לא ישנו כל הלילה. העם קורא לשמש
A alpha80 New member 20/11/02 #92 חידה מספר 7, הזדמנות ששמש לא פה... אני מרשה לעצמי לשאול חידה נוספת למרות שזו של שמש עדיין לא נפתרה. איזה אלבום זה....
חידה מספר 7, הזדמנות ששמש לא פה... אני מרשה לעצמי לשאול חידה נוספת למרות שזו של שמש עדיין לא נפתרה. איזה אלבום זה....
ט ט ו ר ה New member 20/11/02 #95 אני יודעת אני יודעת !!!! "פעם בוכה פעם צוחקת" של שלווה ברטי. זה לא 80 אבל,נו באמת, אלפא.
T tofit New member 20/11/02 #102 אם אתה לא יודע מי אני שאדע?? יאללה אלפא, מה זה?? ומה קורה עם שמש, הבחור התאדה
A alpha80 New member 20/11/02 #103 טוב נו. קשים אתם היום. זה האלבום של אלפאוויל מ 1989 ותיכף נקרא לשמש.
D dj80s New member 20/11/02 #106 הגזמת בלי להעליב את הלהקה הנערצת עליך, העניין שרוב האנשים גילו באלפאוויל נגמר איפשהו באמצע 85. אז לצפות שנזכור איך נראה האלבום שלהם מ-89 שלא היה ממנו אף סינגל שנצרב בתודעה - זה באמת מוגזם. תוריד, תוריד את הרמה. לא רק בשביל טופית, בשביל כולנו...
הגזמת בלי להעליב את הלהקה הנערצת עליך, העניין שרוב האנשים גילו באלפאוויל נגמר איפשהו באמצע 85. אז לצפות שנזכור איך נראה האלבום שלהם מ-89 שלא היה ממנו אף סינגל שנצרב בתודעה - זה באמת מוגזם. תוריד, תוריד את הרמה. לא רק בשביל טופית, בשביל כולנו...