חידון....

dj80s

New member
אולי תפסיקי לעשות לעצמך פדיחות?

אוהבים אותך פה הרבה (גם אם לא ברור מה בדיוק הקשר שלך לאייטיז חוץ מהעובדה שבמקרה היית שם כשזה קרה)

turrican

New member
dj80 למה אתה כזה רציני???

בחייאת רבאק.. אנשים לא יודעים את התשובה אז מה העניין? גם אני לא יודע..זה אומר שאנחנו עושים פאדיחות?? דיי! תהיה קצת קליל,לא כולם יודעים טוב כמוך אז תן צ´אנס לאחרים.

שמש27

New member
יש רמז !!!! ענק !!!!!! קרא שוב !!!!

ואז תרוץ עם שם הלהקה (עוד רמז) לגוגל - וזה האלבום (הרשמי, הרשמי) הראשון ש"ייפול" עליך. לא יאומן. הג´וק הבריח את אדוני הבית.

dj80s

New member
לפחות אצלי יש רמות

ולא ואקומים ריקים כמו אצל מישהי שאני מכיר. או שהכרתי. לא חשוב. אלפא, גם לי זה מוכר אבל כנראה נדבקתי בבלק אאוט של טופית.

tofit

New member
אתה יודע מה ההבדל...

אתה מתיימר לדעת אני מודה שאני חלולה ולגבי ההדבקות, תנסה למצוא דברים קצת יותר חיוביים להדבק ממני ולא בלק אאוטס ואל תגיד שאין לי כאלה

alpha80

New member
לא מעניין אותי מי התחיל

תלחצו ידיים ומה שתרצו ללחוץ אחד לשני ותשלימו.

dj80s

New member
אבל... אבל... היא אמרה לי ש

אני מגיע רק עד רמה 6. זה נורא פוגע.

dj80s

New member
היי!

אתה לוקח את הצד שלה?! לא, כי אם כן אתה יכול לשכוח מכל הפרוייקטים שתככנו להרים. אני לא יכול לעבוד עם מישהו שבעד טופית, כאילו דה

alpha80

New member
אני חייב. היא בחורה.

ובחורות תמיד צודקות. אין מה לעשות. ככה זה כתוב.

dj80s

New member
אין לך משהו חיובי להידבק ממנו

בלק אאוטס זה הכי טוב שמצאתי. אה, יש גם את העניין של המנדבושקס. (וואי, נהיה פה חם או שזה אני?)

alpha80

New member
ובינתיים... טופית....

הקדשתי לך שיר בשירשור הקודם. שיר מקסים.

tofit

New member
../images/Emo51.gif וגם ../images/Emo52.gif

תודה על השיר, אבל התמונה לא נפתחת וגם יש שם איזה טקסט לא ברור וסליחה שנגררתי למריבה הדבילית הזו נו ובסוף אחרי כל הבלאגן עדיין אנחנו לא יודעים מה התשובה האמיתית

שמש27

New member
פירוש הרמז לעייפים מנטלית

אמרתי שיש רמז בכותרת. הכותרת היתה: חידה מס´ 6, הזדמנות שטורה פה. אלפא ? טורה ? אלפא ? טורה ? להקה כלשהי ? אייטיז ? טורה ? אלפא ? להקה ? מקווה שעזרתי.

alpha80

New member
לא מכיר להקות מהאייטיז, מצטער.

נסה בפורום לימוד שפות

למעלה